Reol egetræ med tre eller fem hylder lavet af egetræsfiner

I rampelyset: RY-kollektionen

RY-kollektionen indeholder flere smukke egetræsmøbler, der kombinerer det æstetiske ved tidløse klassikere med moderne minimalistisk design. Med møbler, der er lavet af egetræskomponenter af højeste kvalitet, kan du nemt – og på overkommelig vis – tilføje møbler til dit hjem, der hylder naturen og egetræets utroligt smukke udtryk. 

Indret dit hjem med egetræets naturlige skønhed 

Der er mange muligheder at vælge mellem, når du gerne vil indrette dit hjem med egetræ og andre naturmaterialer. Ligesom med møbler lavet af massivt egetræ vil møbler, der er lavet med egetræsfiner og egetræskomponenter af høj kvalitet også tilføre det klassiske og tidløse udtryk, som kun egetræ kan.

Flere møbler – heriblandt RY-kollektionen – laves i dag med egetræskomponenter i høj kvalitet, eksempelvis egetræsfiner. Dette gør møblerne yderst overkommelige ift. Pris sammenlignet med møbler i massivt egetræ. Samtidig er møblerne også lettere og derved nemmere at håndtere end deres massive modparter. 

RY reol i egetræ

RY reolen fås i to størrelsesvarianter – én version med fem hylder og en anden med tre hylder. Begge versioner af egetræsreolen har en bagbeklædning mellem anden og tredje hylde.

Du kan med fordel placere to eller flere af RY reolerne ved siden af hinanden og derved skabe en simpel og smuk opbevaringsplads i dit hjem. Reolerne passer perfekt sammen og vil i forlængelse af hinanden fremstå som ét stort egetræsmøbel.  

RY sofabord i egetræ

Med det samme smukke og minimalistiske udtryk som reolerne fremstår RY sofabordet også som en hyldest til egetræet, der inviterer naturen og hyggen ind i hjemmet. RY sofabordet fås i to størrelser, så du har rig mulighed for at finde den rette størrelse sofabord til netop dit hjem, hvad enten du har en stor U-sofa, en 2-personers sofa med chaiselong eller hvad som helst derimellem. 

RY skrivebord i egetræ

Hjemmekontor med skrivebord egetræ og reol egetræ
Skrivebord egetræ med skuffe
Skrivebord egetræ med minimalistiske samlinger

RY skrivebordet i egetræ er lige så funktionelt, som det er tiltalende. Det er minimalistisk af udtryk og kan blive midtpunktet for en afslappende hjemmekontorplads eller et kreativt pusterum. Samlingerne mellem de forskellige dele af RY skrivebordet – og resten af RY-kollektionen – fremstår sømløs og minimalistisk, så egetræet som materiale kommer til sin ret. Brug skrivebordets diskrete skuffe til at opbevare kontorartikler, kreative værktøjer eller andre genstande, du vil gemme væk.

Vores sortiment inkluderer naturligvis også andre møbelkollektioner udover RY, som kan give dig inspiration til at indrette dit hjem i forskellige stilarter og udtryk. Blandt disse er vores populære LIMFJORDEN-kollektion samt VANDSTED-kollektion, der indeholder møbler lavet af bambus. 

Hvad er egetræ?

Egetræ er en langsomt voksende holdbar, eftertragtet og smuk træsort, der som materiale til bl.a. møbler er kendt for sin styrke, lange holdbarhed og naturlige skønhed. 

Hvad er egetræsmøbler?

Egetræsmøbler refererer til møbler, hvor hele møblet, eller dele deraf, er lavet af massivt egetræ eller af komponenter af egetræ. I dag laves mange egetræsmøbler af komponenter i høj kvalitet, såsom egetræsfiner. 

Hvorfor bruger man egetræ til møbler? 

Mange synes, at egetræ er en smuk træsort. Derudover har egetræsmøbler typisk også et tidløst og klassisk udtryk, da der ofte er mere fokus på at fremvise naturmaterialet på bedste vis. Egetræ som materiale har i flere århundrede været eftertragtet for dets karakteristiske årer og varme. Det har især været populært til gulve, men også til en bred vifte af møbler såsom spiseborde i egetræ, reoler i egetræ, sofaborde i egetræ samt skriveborde i egetræ for at nævne nogle eksempler. Derudover er egetræ som materiale også kendt for at være robust og hårdført, og vil med den rette pleje og vedligeholdelse kunne holdes i topform i årtier. Af disse grunde er egetræ til dags dato en af de mest populære træsorter til at indrette hjemmet.

Hvad koster egetræ?

Egetræ som materiale kan være meget dyrt, da træsorten vokser langsomt og er meget eftertragtet som materiale til både møbler, gulve og indretning. Spiseborde med bordplade i massiv eg har i en årrække været og er stadig meget populært, men er typisk også meget dyrt, da egetræsplanker netop er meget eftertragtede. Møbler lavet med egetræskomponenter i høj kvalitet, såsom egetræsfiner, er betydeligt mere overkommelige ift. pris end møbler, der er lavet af massivt egetræ. Derudover er egetræsmøbler lavet med egetræsfiner også betydeligt lettere og nemmere at flytte og håndtere end massive egetræsmøbler.  

Hvad er egetræsfiner?

Egetræsfiner er et tyndt lag ægte egetræ, der med specielle teknikker skæres fra større stykker egetræ. Fineren bruges til som dekorativt overflademateriale på andre typer træ, fx krydsfiner eller MDF, så møblet fremstår i et ægte, autentisk egetræslook men som færdigt produkt kræver betydeligt mindre egetræ for at opnå dette udseende. Møbler lavet i egetræsfiner er derfor en attraktiv mulighed for at indrette hjemmet med naturlige, ægte egetræ, men samtidig et lettere og mere overkommeligt alternativ til møbler lavet i massivt egetræ. 

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion