Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Sort sengebord med hylde, skænk og tv-bænk og natbord, tv-bænk og skænk i eg

I rampelyset: EGELEV-kollektionen

Klassisk, elegant, med et skandinavisk udtryk. Det er alle ord, der passer på vores populære møbelkollektion EGELEV. Den består af en skænk, et TV-bord og et sengebord, der fås i sort eller lys eg, og et sofabord og et skrivebord, der kun fås i eg.

Begge versioner er lavet af MDF og egefiner, men hvad der er særligt for EGELEV kollektionen er det lette design med papirsnore mellem bordplade og hylder. Det er med til at give kollektionen dens elegante udtryk.


De produkter i EGELEV-kollektionen, der har været i vores sortiment længe nok til at blive anmeldt af vores kunder, har alle en vurdering på 4 stjerner eller derover*. I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvorfor de er så populære.

Naturligt blikfang


Den lyse skænk i eg med to hylder er ideel til at vise dine fineste ting frem. Den er kun 44 cm dyb, så den kan også bruges til kurve med handsker eller tørklæder i entreen. EGELEV skænken vil helt sikkert være et smukt element i ethvert rum, og vi er enige med denne norske kunde, som giver den en 5-stjernet anmeldelse på JYSK.no:

"Meget flot skænk, der har naturligt blikfang..."

Stilfuld, god og nem at samle


EGELEV TV-bordet har en praktisk hylde til fjernbetjeninger eller manualer, så du kan holde orden i stuen. Den sorte version passer særligt godt sammen med teknisk udstyr, der typisk også er sort. En af vores svenske kunder giver EGELEV TV-bordet en 5-stjernet anmeldelse og disse ord:

“Stilfuld, god og nem at samle. Meget godt bord, holder tv'et på plads."

Tilføjer charme til indretningen


EGELEV sengebord med hylde er lille og elegant, og perfekt til små soveværelser, hvor der ikke er meget plads ved siden af sengen. Udtrykket er så klassisk, at du også kan bruge det som hjørnebord i stuen med en flot buket.

En af vores polske kunder skriver disse ord og efterlader en 5-stjernet anmeldelse:

"Smuk, veludført, tilføjer charme til indretningen."

Sofabord og skrivebord med hylde


EGELEV sofabordet og skrivebordet er stadig så nye i vores sortiment, at ingen kunder har anmeldt dem endnu, men vi forventer, at de kommer til at leve op til de andre EGELEV-produkter. De er både stilrene og funktionelle: Hylden på sofabordet er ideel til magasiner eller bøger, og skrivebordet har plads under bordpladen til din bærbare computer, en lille bakke med kuglepenne eller printerpapir.

Se også vores møbelkollektioner:

*Anmeldelserne stammer fra følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, Storbritannien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Frankrig, Portugal, Tyskland og Schweiz i november 2022.

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende