To kommoder og en skænk

Guide: Vælg den rigtige kommode

Kommoder er pladsbesparende møbler, der hjælper dig med at holde dit hjem pænt og ryddeligt. De bedste kommoder er en god kombination af funktionalitet og design, som kan understrege din stil og få det bedste frem i din stue, spisestue, entre, dit soveværelse – eller hvor som helst. Én kommode passer måske bedre ind hos dig end andre, så lad os guide dig gennem nogle af de ting, du bør overveje for at træffe det rigtige valg.

1. Hvor vil du placere kommoden?

Beslut først, hvor din nye kommode skal stå. Hvor meget plads er der til rådighed, og hvilke møbler er der i rummet i forvejen? Overvej evt. om din kommode kan tjene flere formål og erstatte nogle af dem. Du kan nemlig forenkle din indretning ved at samle dine andre opbevaringsløsninger i én stor kommode. Hylder, kasser på gulvet, knagerækker og andre steder, kan fjernes, så du kan pakke dine ting væk og få et flot, ryddeligt udtryk.

Hvis du har pynteting, som du gerne vil vise frem, så overvej at anskaffe dig et vitrineskab.

2. Hvor meget plads har du brug for til opbevaring? 

Fortsæt med at overveje, hvad du vil opbevare i kommoden, og hvor stor den skal være. Undgå at undervurdere dit behov for opbevaringsplads. Overvej evt. en dobbelt kommode eller køb to, som du kan sætte ved siden af hinanden. Dit fremtidige jeg vil takke dig, når alle dine ting har en fast plads.

Vær ikke bange for at bruge kommoden til opbevaring af ting, der bruges i andre rum. Du kan sagtens bruge en skuffe til duge og servietter, selvom kommoden er placeret i dit soveværelse eller kontor.

3. Har du brug for mere end bare skuffer?

En kommode behøver ikke nødvendigvis at bestå af skuffer alene. Nogle modeller har en låge, andre har en hylde. En kommode med hylde kan fungere som sengebord eller måske være ideel i en gang, hvor du kan opbevare en bakke med nøgler på hylden.

En kommode med både låge og skuffer kan være praktisk, hvis du har brug for et sted at opbevare lysestager og andre ting, der har det bedst, når de står oprejst.

4. Hvilken stil og farve kan du lide?

Når du har det grundlæggende på plads – hvor kommoden skal stå, og hvad den skal bruges til – kan du begynde at lede efter et design, du kan lide. Du kan finde en kommode, der passer ind i din eksisterende indretning, eller en, der står i kontrast til den. Hvis din indretning fx er lys og nordisk, kan du fortsætte i den stil, men hvorfor ikke prøve noget lidt mere modigt med en sort kommode, der tiltrækker sig opmærksomhed og forankrer rummet?

Hvis du er i tvivl, så husk, at det aldrig kan gå galt med et klassisk look.

Hvid kommode i soveværelse
BRODALKommode BRODAL 4 skuffer hvid
900,-/stk.
1250,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1250,- /stk. (-28%)
TARPGarderobeskab TARP 120x201 hvid
2150,-/stk.
2799,- /stk.
Laveste pris 30 dage 2799,- /stk. (-23%)

Hvis du er på udkig efter mere end bare en kommode, har du en unik chance for at skabe et harmonisk udtryk ved at sammensætte møbler inden for samme kollektion.

Udforsk mere

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Sådan vælger du den rigtige garderobe

Sådan vælger du den rigtige garderobe

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk