Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Justerbart havebord i to positioner

Fordele med et terrassebord der kan justeres i højden

Vil du invitere venner og familie til middagsselskab på terrassen eller altanen - eller bare til kaffe? Mange af os er nødt til at vælge mellem de to muligheder, fordi vi bor et sted med en lille terrasse eller bare en altan. Hvis pladsen er begrænset, kan det være svært at passe både et spisebordssæt og et lounge sæt ind. Men der er én ting, der kan spare dig for at skulle vælge: En justerbart terrassebord.  

Loungesæt med loungebord der kan justeres i højden


VONGE havebordet kan både indstilles til spisebords-højde og kaffebords-højde, så du kan invitere til både middag og kaffe på din terrasse.  


Ved middagstid placerer du bordet i den højeste position, og når I har nydt aftensmaden, sænker I bordet igen, så I kan sidde komfortabelt, når I slapper af med kaffen.

Også havebordet, der hører til VEMB loungesættet, kan indstilles i to positioner. Dette alsidige sæt sparer dig både plads og penge. 

Loungesæt med bord der kan sættes op og ned


Vores loungesæt TANE kan justeres efter din smag og dine behov.  

Andre ideer til terrassen

Når du ikke behøver plads til både et spisebord og et loungebord, kan du i stedet skabe en lille grøn oase på altanen eller terrassen med planter i krukker. Lanterner er også fantastiske til at skabe stemning og atmosfære på lune sommeraftner. 

Det rigtige terrassebord og de rigtige stole skaber en indendørs stemning udenfor  

Hvorfor undvære den komfort, du nyder i stuen, bare fordi du er udenfor? Med et loungesæt kan du skabe en hyggelig og behagelig atmosfære på terrassen. 

Når du ikke har en stor terrasse eller altan, skal du være meget bevidst om den plads, du har til rådighed og bruge den med omtanke. Møblerne skal passe perfekt, og de kvadratmeter, som du får til overs, når du kun har ét havebord, kan du bruge til fx opbevaring eller et hjørne til børnene. 

Bordet, der følger med TAMBOHUSE loungesættet, er let at lave om til et spisebord. Hold den nederste sektion fast med din fod og løft den øverste sektion. Vend øverste sektion 90 grader, og tryk den forsigtigt mod nederste sektion, indtil du hører et klik og voila: Aftensmaden kan serveres.

Loungesæt med bord der kan sættes op og ned

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon