En tyngdedyne kan hjælpe dig til at sove godt

En tyngdedyne hjælper dig til at sove godt

Nogle gange er det en kamp at berolige både krop og sind ved sengetid. Dine tanker ræser igennem hjernen, og dine ben vil bare ikke ligge stille. Lyder det bekendt, kan du overveje, om en tyngdedyne er det, du har brug for. En tung dyne kan hjælpe dig til at slappe af, fordi den øger dit velbehag og giver dig en fornemmelse af tryghed. Dynens vægt giver dig en følelse af at blive krammet, som hjælper dig med at falde i søvn hurtigere og sove hele natten igennem. 

Vores dyne, WELLBEE, er en professionel tyngdedyne, der hjælper dig til at falde i søvn hurtigere og sove hele natten igennem. Den omslutter din krop med et behageligt, tungt tryk, og fyldet af glasperler virker sansestimulerende og sikrer, at dynens vægt på 7 kg fordeles jævnt. Når kroppen bliver “krammet” af dynen, oplever man en følelse af ro, tryghed og komfort, der forbedrer søvnen.

Sansestimulerende dyne

Tyngdedyner som Wellbee virker sansestimulerende, og er udbredt til professionel brug inden for sundhedssektoren. Tyngden i Wellbee skabes af indsyede glasperler, der påvirker følesansen og giver en fornemmelse af “samling” på kroppen. Når du bevæger dig i løbet af natten, bevæger glasperlerne sig også lidt, så følesansen stimuleres på ny. Det beroliger nervesystemet og skaber ro i krop og hoved. Det quiltede lag af OEKO-TEX®-certificerede glasperler sikrer, at dynen "krammer" din krop med et ensartet tryk.

Forbedret søvnkvalitet

Tyngdedynen har en indbygget temperaturregulering, der sikrer dig en behagelig og ensartet kropstemperatur. Det bløde betræk i 100% bomuld er udstyret med såkaldte Outlast®-fibre og et ekstra lag Outlast®-tekstil, og dette unikke materiale har mikrokapsler, der absorberer og frigiver varme efter behov. Hvis din krop er varm, absorberer mikrokapslerne varmen, og hvis din krop køler ned, frigiver mikrokapslerne varmen igen. På den måde reguleres din kropstemperatur, og du får en bedre søvn. Betrækket er opdelt i 9x12 felter som sikrer en jævn tyngdefornemmelse. WELLBEE dynen har desuden to indbyggede ventilationskanaler for at sikre, at overskydende varme og fugt ledes, væk så du kan sover i et frisk, tørt og allergivenligt miljø.

Vaskbar tyngdedyne

Du kan maskinvaske dynen for at undgå allergigener. Vask den ved 60 grader på skåneprogram for at slippe af med støvmider. Hvis du vil passe ekstra godt på dynen, anbefaler vi, at du bruger en vaskepose. Lad dynen liggetørre, helst udenfor.

7 kilo velvære

Med sine 7 kilo er tyngdedynen velegnet til de fleste. Dynen er udviklet af specialister fra ZiboCare, der har mange års erfaring med at skabe tyngdedyner til sundhedssektoren.

Find flere søvnråd på vores blog

 

Udforsk mere

Hvilken dyne skal du vælge? Den ultimative guide

Hvilken dyne skal du vælge? Den ultimative guide

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Sikkerhed inden for babydyner og juniordyner

Sikkerhed inden for babydyner og juniordyner