Små tæpper i flot design

Brugen af løse tæpper vinder mere og mere frem som en del af boligindretningen. Et lille tæppe fylder ikke meget, det er let at flytte rundt på, og passer ind i de fleste hjem. Gå på opdagelse i JYSKs tæppesortiment, og køb rustikke kludetæpper med frynser, plystæpper, bløde bomuldstæpper og imiteret lammeskind. De små tæpper findes i nylon, polyester, bomuld og jute med flotte mønstre og i forskellige størrelser. Vælg et klassisk sort, grå eller hvidt tæppe, eller indret med et farverigt tæppe i rosa, grøn, blå eller multifarvet. Enkelte af vores tæpper har en skridsikker latex bagside. Hvis ikke, kan du købe et tæppeunderlag med antiskrid, så du undgår at de løse tæpper glider rundt.

  Tæpper - Små tæpper

  Tæppe STORBORRE 80x200 sort/hvid
  100,-/stk.
  229,- /stk.
  Spar 56%
  Kun i butik

  Små gulvtæpper i indretningen

  Små tæpper kan bruges i alle hjemmets rum, da de er nemme at finde plads til. Især kludetæpper er blevet populære at bruge i indretningen - enten derhjemme eller i sommerhuset. De skaber en hyggelig stemning, er slidstærke og lette at rengøre. Derfor bruges denne type tæppe ofte i entréen. Et lille tæppe i f. eks bomuld eller polyester kan desuden bruges på badeværelset under vasken eller til når du kommer ud af badet. Placer et tæppe ved siden af din seng i soveværelset, så du træder ud på et blødt underlag om morgenen. Her er de imiterede lammeskindstæpper et populært valg. Hos JYSK har vi mange flotte, farverige kvalitetstæpper, som nemt, billigt og diskret kan give det sidste pift i en velovervejet indretning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af tæpper i boligindretningen.

  Tæpper kan forbedre akustik

  Overfladen på dine møbler, gulve og lofter har betydning for om der er god eller dårlig lyd i et rum. Især hvis rummet er stort og mængden af møbler og billeder på væggene er sparsom, fordi lyden reflekteres her. Tæpper kan være med til at forbedre akustikken og give god lydkvalitet. Det er et smart indretningstiltag som er både nemt og billigt.

  Hvordan er vores tæpper fremstillet?

  Der findes forskellige metoder til fremstilling af tæpper. Vi har små tæpper, der er håndvævet, garnfarvet eller lavet af genanvendt læder. At garnfarve et tæppe betyder, at trådene er farvet før vævning. Fordelen ved denne metode er, at du kan se mønster på begge sider og farven er mere holdbar. Derudover er nogle tæpper fremstillet ved almindelig farve eller print af materialet.

  Vask og vedligeholdelse af små tæpper

  I vores sortiment af små tæpper, er det kun få, der kan klare en maskinvask. De enkelte små tæpper, der er slidstærke, kan klare en vask på 30 grader og tørretumbling (og strygning) på lav temperatur. I stedet anbefaler vi at vaske tæppet i hånden eller pletrense med vand. Tjek specifikationerne på produktet, så du ikke risikerer at ødelægge tæppet. Dertil kommer at du selvfølgelig også kan støvsuge og ryste det. Bemærk at nogle tæpper krymper op til 7% ved vask.