Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl RUDE 72x162 hvid

Varenummer: 3805001

Spejl RUDE 72x162 hvid

  Pr. stk. 699,-

Specifikationer

Materiale Træ
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 72 cm, Højde: 162 cm, Dybde: 3 cm
Yderligere info Facetslebet glas.

Alle kundeanmeldelser

 
414 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
29/01/2019

Godt

Godt ting

By: Aarhus N Alder: 35-44 Køn: Kvinde
15/12/2018

Very good

Great for the price

By: Esbjerg Alder: 15-24 Køn: Mand
10/03/2018

God pris

Givet som gave og vagte glæde

By: aarup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/10/2017

Antik spejl

Lækkert antik-lignende spejl. Med hvide kanter og elegante detaljer. Jeg er rigtig glad for spejlet, og gør rummet større. Der er ‘ridser’ i spejletsramme som giver det antikke-look.

By: København V Alder: 25-34
14/08/2017

spejl

meget go

By: 3050 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
02/04/2017

Meget tilfreds!

Bestilte til afhentning i butik, varen var der dagen efter, ser ud som på billed, forholdsvis tung, hænger super stabilt på væggen og kan klart anbefales

By: Aarhus
14/12/2016

Lækkert spejl

Elsker mit nye spejl, som pynter fint i entreén! Lækkert.

By: Køge Alder: 15-24 Køn: Kvinde
08/12/2016

Spejl

Er meget glad for spejlet :) super flot til prisen

By: 3630 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
19/10/2016

Flot og nem at sætte op.

Passer perfekt over min sofa, og er meget nem at sætte op lige.

By: Skævinge Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/10/2016

Flot og nem at sætte op.

Passer perfekt over min sofa, og er meget nem at sætte op lige.

By: Skævinge Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.