Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl SKOTTERUP 78x180 hvid

Varenummer: 3805350

Spejl SKOTTERUP 78x180 hvid

  Pr. stk. 799,-

Specifikationer

Materiale Spejlglas, Massiv eukalyptus
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 78 cm, Højde: 180 cm, Dybde: 4 cm
Samle info Samlet
Størrelse usamlet Bredde: 72 cm, Længde: 182 cm, Højde: 6 cm

Alle kundeanmeldelser

 
33 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
30/01/2019

Pris og kvalitet

Den er så flot! Er meget glad for mit nye spejl og det var bare et kæmpe plus at den var på tilbud så fik den til en god pris . Kan varmt anbefale spejlet. Den passer perfekt i hjemmet. Rammen er ikke for tyk eller tynd.. Og så synes jeg den er faktisk ret elegant

By: Aarhus C Alder: 25-34 Køn: Kvinde
04/02/2018

.

Super fint spejl, jeg er rigtig glad for det. Jeg er selv 1.82, så jeg har haft svært ved at finde et spejl der har været stort nok til at kunne stå på gulvet, men det fungerer rigtig fint :)

By: Brøndby Alder: 15-24 Køn: Kvinde
07/07/2017

Flot spejl

Stort og flot

By: 5700 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/10/2016

Spejl SKOTTERUP

Super flot spejl til prisen

By: 7400 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/12/2016

Halvalla ei saa hyvää

Pelin mukana tulevista koukuista ei peiliä kannata missään nimessä ripustaa, ne eivät kestä painoa ja vääntyvät! Peilipinta on valmistettu jostain heppoisesta pellistä ja on taipuisa. Koska rakenne ei ole tarpeeksi jämäkkä, peilipinta taipuu ja heijastus vääristää mittasuhteet.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Turku
13/04/2018

Ogledalo

Rezervirala i kupila sve u najkraćem roku,skroz sam zadovoljna. Već sam tako kupovala i ponovo ću.

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

By: Zagreb
19/02/2019

Paint cracks

Good price for the this large size mirror, although there were lots of long cracks in the pain along the white frame. Which is a bit annoying . Preordered it to be picked up from the store, only noticed after unpacking once back home. So I do recommend other people to check that before hand

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Oslo Alder: 25-34 Køn: Mand
14/01/2019

Funker!

Du får eit speilbilde tilbake, så den gjer ein heilt ok jobb som forventa egentlig

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Ulsteinvik Alder: 45-54 Køn: Mand
16/03/2018

Veldig behagelig

Greit å bestille på nett å hente det etp. Lett og enkelt

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: Mo i Rana Alder: 45-54 Køn: Kvinde
08/08/2018

Super

Lustro super duże i wyglada mega a cena tez rewelacyjna

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Raciborz Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.