Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl OBSTRUP 68x152 sort

Varenummer: 3821005

Spejl OBSTRUP 68x152 sort

  Pr. stk. 449,-

Specifikationer

Materiale
MDF
, Spejlglas, Massiv paulownia
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Sort
Størrelse samlet Bredde: 68 cm, Højde: 152 cm, Dybde: 3 cm
Samle info Samlet
Vægt 12 kg

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
12/10/2018

Spejl OBSTRUP 68x152 sort

fint til prisen, men medfølgende ophæng dur ikke, spejl skvattede ned klodser i siderne holder ikke.

By: Herfølge Alder: 55-64 Køn: Kvinde
13/03/2018

Dårlige materialer

Træet er simpelthen så dårlig at det gik inden spejlet blev hængt op

By: Horsens Alder: 45-54 Køn: Kvinde
31/12/2017

Virkelig dårlig kvalitet

Spejlet er i virkelig dårlig kvalitet. Trærammen er ikke stærkt nok til at hænge spejlet op på væggen. Spild af penge.

By: Frederiksberg
13/11/2017

Man får hvad man betaler for

Det er et billigt spejl, men det kan man også tydeligt se på det. Nogle af kanterne på mit spejl er skæve og afrundende i stedet for at stå skarpe, som vist på billedet.

By: Odense SV Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/11/2017

Spejl

Super flot spejl - desværre var beslaget bag på for spinlkt - så spejlet fald ned og rammen gik i stykker om natten efter vi havde hængt det op

By: vedbæk Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/09/2017

Det værste lort!!

Jeg ved godt at jysk er billigt. Men hold da kæft noget tyndt pis. Det er så dårlig kvalitet det spejl, at det allerede var gået i stykker i kassen ( en pind bag på) ville ønske at jysk, måske tog en anelse mere for produktet så de kunne levrere noget ordenligt. Hold jer væk fra at købe spejle i jysk

By: Præstø Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.