Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl OBSTRUP 68x152 natur

Varenummer: 3821006

Spejl OBSTRUP 68x152 natur

  Pr. stk. 449,-
 
anmeldelse(r)

Massivt træ og MDF. B68 x H152 x D3 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
MDF
, Spejlglas, Massiv paulownia
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling Ubehandlet
Farve Natur
Størrelse samlet Bredde: 68 cm, Højde: 152 cm, Dybde: 3 cm
Samle info Samlet
Vægt 13 kg

Alle kundeanmeldelser

 
24 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
06/09/2018

Fint spejl

Stort og flot. Passede lige som jeg ville have det.

By: Esbjerg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/08/2018

Ramme ustabil

Hjørnestykkerne er sat fast med stifter til rammen, og hvis man følger brugsanvisningen river ophænget hjørnerne fra hinanden. Måtte bruge adskillige jern og ville have tilbageleveret spejlet, hvis jeg ikke allerede havde lavet skruehuller i det.

By: Sønderborg
10/09/2017

Falder fra hinanden

Der medfølger ikke beslag - fair nok til prisen på 300 DKK. Satte en skrue i hver side af rammen, inden jeg hang det op, ville jeg tjekke, at snoren sad godt fast skruerne - det gjorde den, til gengæld gik rammen fra hinanden.

By: Aalborg SØ Alder: 35-44 Køn: Kvinde
31/05/2017

Ekstrem dårlig træramme, som ikke holder til at hænge på væggen

Dette spejl er mere pænt end holdbart. Kan ikke "bære" sin egen vægt og faldt ned fra væggen. Skuffende.

By: Aarhus C Alder: 25-34 Køn: Kvinde
28/04/2017

Lækkert spejl

Stort spejl med fin smal naturkant

By: København nv Alder: 25-34 Køn: Kvinde
16/01/2017

Nyt spejl

Vi har længe kigget efter et spejl til vores gang og dette passede bare perfekt ind. Det ser naturligt ud og falder let ind uden at dominere

By: Fredericia Alder: 15-24 Køn: Kvinde
20/09/2016

Fine mirror

Good size, the frame is okay for the price. However the mirror makes you look slimmer than you actually are. It is a girl's mirror.

By: Humlebaek Alder: 25-34 Køn: Mand
19/09/2016

Simpelt, men lækkert

Spejlet fungere som det skal. Det er simpelt af design og passer derfor ind de fleste steder.

By: København Alder: 25-34
26/09/2016

огледало Obstrup

страхотен артикул за освежавване на интериора

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: софия Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/11/2018

ZRCADLO OBSTRUP

Krásné, kvalitně zpracované, hodí se kamkoli mě napadne, protože je decentní a nenaruší svou jednoduchostí žádný prostor

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Praha Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.