Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl KALVEHUSE 10 stk./pk

Varenummer: 3681421

Spejl KALVEHUSE 10 stk./pk

  Pr. pk. 125,-
 
anmeldelse(r)

Glas. Pakke med 10 stk. Ø12/15/18/21 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale EVA, Spejlglas
Farve Klar, Grå, Rosa
Størrelse samlet Diameter: 12/15/18/21 cm

Alle kundeanmeldelser

 
20 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
17/01/2019

Fine, men noget skrammel

Jeg købte disse fine spejle til dekoration på min væg. Jeg sætter dem i følge vejledningen, men pludselig en nat falder to af dem så ned. Jeg tænker at de åbenbart ikke sidder godt nok fast og vil pille de resterende ned. Det resulterede så i at de fleste af klisterpuderne rev tapeten med.

By: Brabrand Alder: 25-34 Køn: Kvinde
11/01/2019

Nyt dobbelt klæbende dutter?

Jeg har i går sat spejlene op, og de sidder som de skal. Vores væg herhjemme er ikke helt glat, så der var en sandsynlighed for at de ville falde ned. Der kan jeg så sige, det kommer de ihverfald ikke til, de sidder så godt fast at jeg ikke kan få dem af væggen medmindre jeg lige bruger en skruetrækker til at nørkle ind under. Jeg tror sådan set de kan holde selv på murstensvæg med synlige furer. Dog forvirrer det mig lidt at andre kunder har haft problemer med dutterne, så jeg tænker at de må have opdateret til noget bedre. Det eneste dårlige der er ved de spejle jeg har modtaget, er at nogle af dem har fejl i “kanterne”, som er mørke end spejlets farve, dette er dog ikke synligt lang væk fra. De får stadig 5/5 stjerner

By: Ribe Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/01/2019

Fin handel

God oplevelse og handler i Jysk! Hurtig levering, godt produkt.

By: Kolding Alder: 35-44 Køn: Kvinde
21/11/2018

Okay

De holder ikke så godt på væggen, og er efterhånden faldet af et par gange.. jeg må ud og købe noget stærkere dobbeltklæbende tape dog rigtig flotte når de sidder

By: Haslev Alder: 25-34 Køn: Kvinde
10/11/2018

Ærgerligt

De er super fin, men falder desværre ned hele tiden. Også selvom der er kommet stærkere “tæpe” på. det er gode er dog at de ikke går så let i stykker. Men er overhovedet ikke pengene værd.

By: Aabenraa Alder: 15-24 Køn: Kvinde
11/10/2018

Moderne spejle

Elsker mine spejle! De er moderne og udsmykker nent en tom væg.. men men.. klisterne holder desværre ikke, mine spejle bliver ved med at falde fra væggen. 1 stk er i stykke. Spejlene fortjener 4 stjerne, hvis leverendør sørgere for ordentlig klister!

By: Horsens Alder: 25-34
11/09/2018

Flot og anderledes

Mega flotte spejle. Kun ens fantasis sætter grænsen. Men klippe puderne holder ikke. De tørre ud. Men de spejdende går heldigvis ik i stykker når de falder ned. Har købt noget andet dobbelt klæppende tap til små penge. Så nu sidder de. Er så glade for min spejl væg! Hvad givet 5 stjerne hvis puderne havde holdt.

By: Køge Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/09/2018

Super søde spejle til en billig pris

Til prisen er jeg meget tilfreds, og spejlene er super søde. Dog er det ene spejl faldet ned trods jeg rensede væggen og sørgede for at der var tørt inden jeg satte dem op. Fordelen er, at det ikke gik i stykker selvom det faldt 1,5 meter ned, så jeg kan sætte det op igen med nye klæbepuder.

By: Virum Alder: 15-24 Køn: Kvinde
27/11/2018

Krásná zrcadla

Splnila očekávání, krásná, přilepila jsem po předchozích recenzích raději na Mamuta a drží jako skála ;-)

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

By: Bohuslavice Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/11/2018

Hieno yksityiskohta sisustukseen

Helppo laittaa ja kivan näköiset seinällä !

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

By: Helsinki Alder: 15-24 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.