Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spejl BALSLEV 36x127 hvid

Varenummer: 3805073

Spejl BALSLEV 36x127 hvid

  Pr. stk. 125,-

Specifikationer

Materiale
MDF
, Metal, PVC, Hærdet glas
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 36 cm, Højde: 127 cm, Dybde: 2 cm
Samle info Samlet
Størrelse usamlet Bredde: 36 cm, Længde: 134 cm, Højde: 3 cm
Yderligere info Med beslag til ophæng på væg/dør.

Alle kundeanmeldelser

 
110 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/06/2018

spejl

ikke særlig god kvalitet billedet er slørret på midten

By: Hobro Alder: Under 15 Køn: Kvinde
21/11/2017

Hængslerne var skæve

Hængslerne var skæve, hvilket gjorde det noget træls at hænge op

By: Skive
16/02/2017

Spejl til ophæng på skabslåge

Fint spejl til pengene.

By: Ryomgård Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/10/2016

Hej

Til freds

By: Sønderborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/10/2016

Dårligt spejl

Selve spejlet man ser sig i har en slags "bugle" så det ser ikke ordentligt ud, fordi den forvrænger billedet

By: Hammerum Alder: 15-24 Køn: Kvinde
08/06/2016

Forelsket

Jeg ELSKER det her spejl. Godt nok synes jeg det er træls at den skal hænge på døren, så det er lidt svært, men min hænger på væggen og jeg er så glad for det. Hver morgen kan man lige se om ens outfit passer sammen og det hele, så det er jo bare fantastisk

By: Skive Alder: 15-24 Køn: Kvinde
06/05/2016

Fint spejl

Lever op til forventningerne.God til prisen.vejer ikke meget - Fylder ikke meget i bredden, og kan derfor placeres mange steder - kan se sig i fuld figur alligevel.

By: Måløv Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/03/2016

enkelt spejl

stilrent, neutralt, passer ind over alt

By: Nykøbing Falster Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/01/2015

Rigtig godt

ELSKER spejlet til prisen. den er perfekt. dejlig størrelse, super fin og enkel i udssendet :-)

By: Harboøre Alder: Under 15 Køn: Kvinde
09/02/2014

Et slankede spejl

Spejlet passer ideelt til min lille mikroskopiske entre og har den fantastiske evne at kunne gøre mig glad hver morgen: Når jeg står på dørtrinet ind til stuen kan jeg se hele min krop trods det at spejlet kun er 36 cm bredt. Træder jeg 2 skridt tilbage bliver jeg endnu smallere....fantastisk Simpelthen et slankede spejl.

By: Odense

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.