Færdigsyede mørklægningsgardiner til dit hjem

Færdigsyede mørklægningsgardiner i soveværelset er ikke kun flotte og elegante at se på, men kan også bidrage til at du opnår en bedre søvnkvalitet, når lyset ikke når ind i rummet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner i forskellige standard mål og i forskellige materialer. Kraftige mørklægningsgardiner vil give dit soveværelse den optimale solafskærmning og samtidig holde lidt af varmen og eventuelt træk ude af rummet. Vores færdigsyede mørklægningsgardinerne fås både i grå, blå, grøn, sand og sort. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud i JYSK.

Læs mere om hvordan lys påvirker din søvn her. 

15 produkter
  15 produkter

  Færdigsyede gardiner - Mørklægningsgardiner

  Mørklægningsgardin ALDRA 1x140x175 blå
  100,-/stk.
  269,- /stk.
  Spar 63%
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Mørklægningsgardiner som passer til dit hjem

  Vi tilbyder mørklægningsgardiner, som passer til dit hjem og din indretningsstil. Vores mørklægnings gardiner er oftest inklusiv oplægningsbånd og i 100% polyester.

  Hos JYSK tilbyder vi et bredt udvalg af rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner med mørklægning. Er du mere til persienner, så kan disse også fungere som mørklægningsgardiner. Du kan i JYSK også få mørklægningsgardiner præcist, som du vil have dem. Vi laver dine gardiner til dig efter specialmål. Læs mere om gardiner efter specialmål her.

  Er du i tvivl om hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem? Så læs vores gardin guide.