Færdigsyede mørklægningsgardiner til dit hjem

Færdigsyede mørklægningsgardiner i soveværelset er ikke kun flotte og elegante at se på, men kan også bidrage til at du opnår en bedre søvnkvalitet, når lyset ikke når ind i rummet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner i forskellige standard mål og i forskellige materialer. Kraftige mørklægningsgardiner vil give dit soveværelse den optimale solafskærmning og samtidig holde lidt af varmen og eventuelt træk ude af rummet. Vores færdigsyede mørklægningsgardinerne fås både i grå, blå, grøn, sand og sort. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud i JYSK.

Læs mere om hvordan lys påvirker din søvn her. 

Mørklægningsgardiner som passer til dit hjem

Vi tilbyder mørklægningsgardiner, som passer til dit hjem og din indretningsstil. Vores mørklægnings gardiner er oftest inklusiv oplægningsbånd og i 100% polyester.

Hos JYSK tilbyder vi et bredt udvalg af rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner med mørklægning. Er du mere til persienner, så kan disse også fungere som mørklægningsgardiner. Du kan i JYSK også få mørklægningsgardiner præcist, som du vil have dem. Vi laver dine gardiner til dig efter specialmål. Læs mere om gardiner efter specialmål her.

Er du i tvivl om hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem? Så læs vores gardin guide.