Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Lille altan med loungesofa, havebord, klapbord og havestole

Tre-i-en loungesofa og andre ideer til den lille altan

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Havetilbehør

Små altaner og terrasser kræver planlægning, inden du indretter dem. Ellers er det let at ende med møbler, der ikke helt passer ind eller ikke er, hvad du havde håbet.

Pladsbesparende møbler med flere funktioner kan være lige dét, du leder efter. Fx ODDESUND daybed der både fungerer som loungesofa, solseng og havebord

Når du vil nyde din kaffe i solen, sætter du koppen på det lille bord på armlænet og læner dig tilbage i de tykke luksushynder. Når du vil slappe af i solen, fjerner du bordet og placerer en af ryghynderne mod armlænet, så du ligger godt.

Lille loungesofa, der også kan fungere som en solseng på en altan


På en lille altan eller terrasse skal du måske nok gennemtænke dit valg af haveudstyr og møbler, men hvem siger, at du ikke kan få det hele?

To loungestole på en altan og en plantestige med krukker, opbevaringsbokse og vaser

 
Med en LUSERNBIE plantestige har du plads til flere krukker og dit haveudstyr, fordi du udnytter pladsen i højden. Så kan du måske endda finde plads til et par GASSUM lounge stole.

VANDREFALK er også et havemøbel med flere formål: Den er både krukke og klapbord.

Klapbord og krukke i ét med havestole, batterilampe og anden haveindretning


Inviter en ven forbi og nyd en frokost ved bordet - mens I nyder synet, duften og smagen af de friske urter fra krukken. Og klap bordet sammen, når du har brug for pladsen til noget andet. To havestole og fint havenips fuldender indretningen.

Se vores guide til at vælge de rigtige havestole