Loungesofaer med plads til afslapning og gæster

Slå dig ned i en loungesofa fra JYSK, og nyd foråret og sommeren. En loungesofa fra JYSK kombinerer komfort med flot og moderne indretning. Hos JYSK har vi et stort udvalg af flotte og vedligeholdelsesfrie loungesofaer til haven - og til en skarp pris. Slap af i en sofa med eller uden chaiselong i grå, sort eller beige. I sortimentet finder du loungesofaer i vedligeholdelsesfri materialer som stål, polyrattan og aluminium. På nogle af loungesofaerne får du  flotte detaljer i akacietræ og eukalyptustræ.

Gå på opdagelse her på siden, og find den loungesofa der passer bedst til dit behov! Supplér evt. din nye loungesofa med et loungebord eller nogle flotte loungestole, og få plads til endnu flere gæster!

12 produkter
    12 produkter

    Hynder som kan tåle al slags vejr - det lyder som en drøm!

    Mange af JYSKs loungesofaer kommer med skønne, tykke hynder, som alle er slidstærke og robuste. Nogle af hynderne er lavet i hurtigttørrende skum og har et vand- og smudsafvisende betræk, som oven i købet også er UV-beskyttet. Dette gør hynderne modstandsdygtige overfor fugt, så de kan tåle at stå ude i al slags vejr. 

    Synes du det lyder for godt til at være sandt? Så læs mere om vores loungesofaer til alt slags vejr her!