Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Moderne soveværelse med grå og sorte elevations-dobbeltsenge

Stilfulde nyheder fra TEMPRAKON tilpasser sig jeres behov

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Soveværelse, Nyheder

Kender du det? Din partner foretrækker en fast madras, mens du selv foretrækker at ligge blødere. Mange oplever, at de må gå på kompromis, når de vælger ny seng, men nu introducerer JYSK en helt ny generation af TEMPRAKON kontinentalsenge og boxelevation, som tager hensyn til jer begge - også når I har forskellige ønsker til madrassens fasthed.

Kontinentalseng med ekstra komfort

Den nye kontinentalseng hedder "TEMPRAKON MIX" og giver jer mulighed for at vælge hver jeres foretrukne fasthed – fx ekstra fast i venstre side og medium i højre – eller omvendt – I bestemmer selv. Hemmeligheden bag er, at madrassen med én samlet liggeflade har to adskilte kerner med hver sin hårdhed.


Madrassen er vendbar, så I kan fordele slitagen på begge sider og dermed forlænge sengens levetid, samtidig med at komforten opretholdes. Betrækket på topmadrassen kan nemt tages af og vaskes, så I altid har en ren og behagelig seng at sove i. Den nye kontinentalseng fås i lysegrå og mørkegrå.

Boxelevation i to forskellige farver

Den nye boxelevationsseng fra TEMPRAKON fås i enten medium eller ekstra fast, og I kan kombinere jeres nye madrasser helt som I vil. De fås i to forskellige farver: lysegrå eller mørkegrå, så de passer ind i ethvert soveværelse. Boxelevationen i lysegrå giver soveværelset et nyt, nordisk løft, som skræddersyet til danske hjem. Mørkegrå skaber et stringent, lidt maskulint udtryk, som kan blødes op med lækkert tilbehør.


Dæk topmadrassen med et kuvertlagen, der matcher væggene i soveværelset og suppler med VANDSTED-bænken, som vores kunder giver til 4,4 stjerner ud af 5. Tilføj sengeborde, grønne planter og fx HAAGEN æsken til opbevaring af briller, smykker, aftencreme osv. og voila: Nyt, komfortabelt soveværelse.

Som et ekstra lækkert touch har sengen et indbygget, afdæmpet lys, der ligesom elevationen betjenes med en app på telefonen.

TEMPRAKON sengeserien er dansk designet og produceret. De nye produkter er i vores sortiment fra 8. februar 2019. Kig forbi din nærmeste JYSK og tag første skridt mod en skøn, stilfuld nattesøvn.