Green Week - Spar op til 60%

Moderne soveværelse med grå og sorte elevations-dobbeltsenge

Stilfulde senge fra TEMPRAKON tilpasser sig jeres behov

Kender du det? Din partner foretrækker en fast madras, mens du selv foretrækker at ligge blødere. Mange oplever, at de må gå på kompromis, når de vælger ny seng, men TEMPRAKON kontinentalsenge og boxelevation tager hensyn til jer begge - også når I har forskellige ønsker til madrassens fasthed.

Kontinentalseng med ekstra komfort

"TEMPRAKON MIX" giver jer mulighed for at vælge hver jeres foretrukne fasthed – fx ekstra fast i venstre side og medium i højre – eller omvendt – I bestemmer selv. Hemmeligheden bag er, at madrassen med én samlet liggeflade har to adskilte kerner med hver sin hårdhed.


Madrassen er vendbar, så I kan fordele slitagen på begge sider og dermed forlænge sengens levetid, samtidig med at komforten opretholdes. Betrækket på topmadrassen kan nemt tages af og vaskes, så I altid har en ren og behagelig seng at sove i.  

Boxelevation i to forskellige farver

Boxelevationssengen fra TEMPRAKON fås i enten medium eller ekstra fast, og I kan kombinere jeres nye madrasser helt som I vil. Den mørkegrå skaber et stringent, nordisk udtryk, som kan blødes op med lækkert tilbehør.


Dæk topmadrassen med et kuvertlagen, der matcher væggene i soveværelset og suppler en bænk, som fx VANDSTED, der af vores kunder vurderes til 4,4 stjerner ud af 5. Tilføj sengeborde og grønne planter og voila: Nyt, komfortabelt soveværelse.

Som et ekstra lækkert touch har sengen et indbygget, afdæmpet lys, der ligesom elevationen betjenes med en app på telefonen.

TEMPRAKON sengeserien er dansk designet og produceret. Kig forbi din nærmeste JYSK og tag første skridt mod en skøn, stilfuld nattesøvn.

 

Udforsk mere

Sengeguide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?