Møbeldage - Spar op til 50%

Natural latex mattress in a bed frame in a bedroom

Skummadras af naturlatex

Naturlatex er både en gave til og fra naturen. Og nu kan du finde madrasser og topmadrasser af naturlatex i JYSK. Et naturligt valg for din søvn og for naturen.

Et højt ergonomisk niveau

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som naturlig latex. Madrassen af naturlatex har 7 komfortzoner for at sikre, at hver del af din krop får tilstrækkelig støtte. Fastheden er differentieret, og madrassen former sig efter din krop, så du altid ligger i en stilling med lændestøtte og dybde til dine skuldre - uanset din sovestilling.

De 7 komfortzoner sikrer, at din rygsøjle, holdes pæn og lige, når du sover på siden. Og, når du ligger på ryggen, at den naturlige kurve bevares.

Åndbart og allergivenligt materiale

Naturlatex er åndbart og bidrager til et sundt sengemiljø med en stabil temperatur året rundt. Den åbne cellestruktur hjælper med at transportere fugt og sved væk. Naturlatex er meget allergivenlig og afvisende over for støvmider og bakterier. På den måde kan naturlatex hjælpe med at forbedre din søvn og øge komforten i dit sovemiljø.

FSC® mærket gummi

Den naturlige latex kommer fra gummitræer i FSC-godkendte plantager (FSC® N001715). FSC-mærket er din garanti for, at det træ, der bruges til dine nye havemøbler, stammer fra bæredygtigt skovbrug eller andre ansvarlige kilder.

Indholdet i madrassen med naturlatex svarer til 800 dages tapning fra ét gummitræ. Træerne kan bruges til udvinding i ca. 32 år, men bliver typisk stående i plantagen i yderligere 70 år. Nye gummitræer erstatter altid gamle for at sikre et mere bæredygtig skovbrug.

Gummitræer neutraliserer 90 millioner CO2 årligt ved at absorbere CO2 fra atmosfæren og bidrager dermed til en reduktion af den globale opvarmning.

Hvorfor vælge en skummadras af naturlatex?

  • Du får en luksuriøs og komfortabel seng
  • Madrassen vil forme sig præcist efter din krop og give dig en unik støtte
  • Den har optimal ventilering takket være den åbne cellestruktur
  • Den giver en naturlig beskyttelse mod bakterier og støvmider

Læs vores 9 gode råd til at vælge en seng, der hjælper dig med at sove bedre

 

 

Udforsk mere

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?