Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Ny Nordic Mood-kollektion til dit soveværelse

Skab Nordic Mood i dit soveværelse

Dato:

På denne tid af året begynder nogle af os at længes efter køligere dage oven på en lang, varm sommer. Med vores nye Nordic Mood-kollektion byder JYSK velkommen til de første efterårsmåneder med produkter, der skaber en atmosfære af fred, afslapning og tid til eftertanke. Den nye Nordic Mood-kollektion inviterer dig til at blive liggende i sengen og lade tankerne vandre.

I denne kollektion fokuserer vi på tekstiler som fx behageligt sengelinned, bløde tæpper, smukke puder og varme plaider.Men du kan også finde et fint hjørnebord og tjekket lysboks. Farverne er nedtonede nuancer af blå og grå og skaber et harmonisk look, der lægger op til afslapning efter en lang dag eller en hård uge.


De enkelte produkter passer sammen, men du kan også nøjes med et eller to af dem og matche dem med din eksisterende indretning.

Produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion bliver præsenteret i et særligt område i vores butikker. Det fremhæver den røde tråd i designet og fremhæver, hvordan produkterne interagerer og supplerer hinanden, så du kan lade dig inspirere af samspillet imellem dem.

Produkterne er tilgængelige online og i JYSK-butikker fra den 29. august 2018.

Mere om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige Range and Design-team de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood-kollektion.

Nordic Mood-kollektionen er kun tilgængelig i en begrænset periode.