GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

Sofapuder

Giv din indretning et twist med nye sofapuder

Nye sofapuder er perfekte til at give din indretning et lille pift, uden at det koster en formue eller kræver en større renovering. Få gode fif til, hvilke ting du bør overveje, inden du går ud og investerer i nye puder til dit hjem. Med nye puder til sofaen, lænestolen eller hyggekrogen kan du lynhurtigt give dine rum et nyt udtryk.

Mønstrede og farverige sofapuder er et hit

Med farverige sofapuder har du mulighed for at give din stue en varm og indbydende atmosfære, hvor det er behageligt at være. Vælg gerne mønstrede eller farverige sofapuder, som giver stuen en hyggelig og afslappet stemning. Husk på, at der skal være en form for sammenhæng mellem enten farvenuancerne, materialet eller formen, når du vælger nye sofapuder, det giver nemlig din indretning mere helhed og sikrer en rød tråd.

Vælger du sofapuder i mønstre og design, er det en nem måde at pifte indretningen op på. Du kan vælge mellem et væld af prints, mønstre, farver og materialer. Mønstrer og farver er som regel det sværeste valg, når du skal købe nye sofapuder. Husk derfor at være bevidst om den stil, du ønsker at skabe i dine rum: romantisk, minimalistisk, futuristisk, maskulin eller en helt anden stilart. Endelig er det en god idé at sørge for, at farverne går igen i resten af din indretning.

Bordeaux STORFRYTLE sofapude og gul RABBESIV sofapude

Sådan vælger du de rette sofapuder

Størrelse, mønster, farve, form og antal puder er de vigtigste elementer, du skal have styr på, inden du køber nye sofapuder. Der findes mange forskellige, dekorative pyntepuder, men det er ikke alle, som nødvendigvis matcher dit behov og din stil.  

Hvilken størrelse du skal vælge sofapuder i afhænger af størrelsen på den sofa eller lænestol, som puderne skal bruges i. Du kan eksempelvis bruge større puder i din sofa, end dem, du vælger til din lænestol. Ønsker du at skabe en mere loungeagtig stemning, kan du vælge store sofapuder, som også kan bruges som gulvpuder, hvis du eksempelvis mangler plads foran tv’et.

Puder i uld, velour eller pels?

Materialet på din sofapude har en vigtig betydning i forhold til komfort og praktisk brug. Dine puder skal være behagelige at sidde op ad og lægge hovedet på. Mange foretrækker et blødt materiale som bomuld eller velour, fordi det hverken klør eller kradser. Vægter du et rustikt look er uld meget velegnet. Skal hyggen være i højsædet er pels eller strik det oplagte materiale til dine nye sofapuder. Ønsker du et strejf af luksus, er det en god idé at gå efter sofapuder i silkelook eller velour.  

Find puder, der matcher din indretning

Pyntepuder er uundværligt interiør til hjemmet. De er flotte og behagelige, og det er en nem og forholdsvis billig måde at give din bolig nyt liv uden, at det behøver koste en formue.

Det kan være en fordel at vælge puder, som matcher dine gulvtæpper, da det kan give et godt samspil mellem farverne i din indretning. Skal du indrette med både nye puder og gulvtæpper, og kan du godt lide mørke og romantiske farver, kan du få inspiration til indretning af din stue i bohemestil.  

Lysegrå BREIULL sofapude 45x45 cm

Skab loungestemning med store sofapuder

Vælger du at indrette med store sofapuder, kan du skabe en loungestemning, der giver en afslappet atmosfære til din stue. Med en loungesofa, får du et møbel i din stue, der kan agere som blikfang. En loungesofa kræver dog, at du har en stor stue, hvor der er plads til luft omkring, da sofaen ellers ikke kommer til sin ret og får den rette effekt.

Husk på, at du i dit valg af sofapuder skal sørge for vælge nogle, hvor der kan skabes sammenhæng med resten af din stue, og som eksempelvis matcher din sofa både i forhold til farve og materiale. 

 

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Valentinsgaver til mænd

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.