Tre forskellige garderobeskabe med hylder, bøjlestænger og skuffer

Sådan vælger du den rigtige garderobe

Når du skal ud og vælge nyt garderobeskab er det vigtigste, at det passer ind i dit hjem. Det skal have det rette look og de rigtige farver og materialer - men selve indretningen af skabet ofte bliver overset.

Hvorfor ikke lade din livstil og din tøjsmag afgøre valget af dit nye garderobeskab? Er du en fashionista, sparsommelig shopper, eller deler du garderobe med en anden - eller flere? Lad os guide dig til den perfekte garderobeløsning for dig.

Den moderne garderobe til hele familien

Vores anbefaling: HAGENDRUP 3-dørs garderobeskab

Hvis du elsker at shoppe og købe nyt tøj, så har du brug en meget rummelig garderobe. Samler du på sko, tøj og tilbehør, og bliver der tilføjet noget nyt til din garderobe hver sæson? Eller bor du sammen med din familie i en lille lejlighed og deler I garderobe? HAGENDRUP har plads til det hele. Det rummer både jakkesæt og sweatshirts, stilletter og gummistøvler.

Du elsker tøj i fint og sart stof

Vores anbefaling: TARP garderobeskab med skydedøre

Når du indretter din garderobe, er det godt at vide, hvordan du bedst passer på dit tøj i forskellige materialer. Elegante kjoler, festlige nederdele, fine jakker og andet tøj i sarte stoffer opbevarer du bedst på bøjle. Hvis meget af din tøj falder i denne kategori, så vælg et skab som TARP.

TARP har bøjlestang og top-hylder i begge sider. Hvis du mangler flere "rum" i garderoben, kan du tilføje ekstra hylder eller skuffer, som er specielt designet til TARP. Derudover har skabet også skydedøre, så det kræver mindre plads.

Du er praktisk anlagt – og tager kun nødigt på shopping-tur

Vores anbefaling: VEDDE med 2 døre

Trøjer og slidstærke materialer opbevares bedst vandret og på hylder. Tøjet krøller ikke, og du sparer en masse plads. Hvis din garderobe består mest af strik og jeans, så er VEDDE garderobeskabet ideelt til dig. Den ene side indeholder fem hylder, og den anden har en bøjlestang.

En garderobe der er perfekt at dele

Vores anbefaling: VEDDE med 3 døre

VEDDE garderobeskab med tre døre er ideelt til dig, hvis du deler garderobe med din partner. Skabet har meget bøjleplads og er perfekt til bluser, kjoler og mere formelt tøj. Det har en bøjlestang til både dig og din partner, hvor I kan hænge jeres pæne tøj, og derudover fem rum i midten, som I kan dele. Over hver bøjlestang er der hylder til hatte, æsker og lignede.

Elsker du sko?

Vores anbefaling: MANDERUP 3-dørs garderobeskab 

Er du misundelig på Carrie Bradshaws walk in closet? Mange deler Sex and the City-karakterens store passion for sko. MANDERUP garderobeskabet er med sine ni rum, hvor seks af dem findes i bunden af skabet, ideelt til den sko-afhængige. Det er et af de få skabe, som har hylder i bunden, og det gør det perfekt til skoopbevaring. I midten kan du opbevare det tøj, som du lægger sammen, og de to bøjlestænger er til dine kjoler, jakker og skjorter.

Få flere ideer til skoopbevaring her.

Til den helt store mode-elsker

Vores anbefaling: SALTOV garderobeskab 

Garderobeskabet SALTOV er ideelt til elegante kjoler, læderjakker, fine skjorter, jeans, t-shirts, arbejdstøj, tykke sweatere, mønstrede bluser og meget mere. Dit garderobeskab skal stå klar til at rumme alt det nye, som du kommer hjem med, når der er udsalg, nye trends eller når sæsonerne skifter.

Det store og opdelte SALTOV garderobeskab indeholder to bøjlestænger og fire hylder, der hjælper dig med at holde orden i dit tøj. Derudover er en bred og fire smalle skuffer som er ideelle til opbevaring af strømper, undertøj, tørklæder osv.

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen