Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Terrassevarmere

Sådan vælger du den rette terrassevarmer

Dato:

Kategori: Have

Tags: Terrassevarmere

Måske kender du det? Du nyder den sene sommeraftenen på din terrasse eller altan med venner og familie. Med duggens fald lurer de kølige aftentemperaturer lige om hjørnet, og gåsehuden gør langsomt sin indmarch.

Med en terrassevarmer kan du forlænge de lune sommeraftener på terrassen uden at tænke på at trække i de store uldne trøjer, gåsehud og klaprende tænder.

En elektrisk infrarød terrassevarmer opvarmer overflader direkte i stedet for selve luften. Du har nu mulighed for at holde en mere konstant temperatur på din terrasse, uden at den varme luft blæser væk.

Læs om alle fordelene ved en infrarød terrassevarmer og teknologien bag.

Har du besluttet dig for at erstatte uldtæppet og de klaprende tænder med en terrassevarmer, kan du nedenfor læse om de forskellige typer af infrarøde terrassevarmere med hver deres fordele.

Flyt rundt på de fritstående terrassevarmere efter behov

Den klassiske friststående terrassevarmer, som trofast står ved siden af havebordet, kender de fleste. Har du en stor terrasse med et tilsvarende stort havebord, kan du med fordel placere flere fritstående terrassevarmere rundt om bordet. Så sikrer du en jævn varmefordeling til alle dine gæster.

De fristående modeller kan nemt flyttes rundt efter behov, så længe ledningen kan nå en stikkontakt. Husk at sikre ledningen, så du ikke falder i den.

Fritstående terrassevarmer

Choose the right patio heater


Spred varmen under bordet

Når duggen falder, er det på tide at krybe ind efter de store trøjer og tæpper. Men hvad nu med de bare ben og fødder? For at undgå at fryse de bare ben og tæer, kan du stille en terrassevarmer under bordet. Du får en diskret og fleksibel varmekilde, som let kan placeres centralt under bordet eller tæt på personer, som har behov for den ekstra varme.

Er uheldet ude, og du eller en af dine gæster vælter denne type af terrassevarmer, er der indbygget en væltesikring i de modeller, som forhandles hos JYSK. Når terrassevarmeren vælter, afbrydes strømmen automatisk og genetableres først, når terrassevarmeren rejses op. 

Terrassevarmer under bordet

Patio heater under the table


Praktisk terrassevarmer til bordet

Har du et stort havebord, kan du placere en bordmodel på dit havebord. Den praktiske størrelse gør, at du hurtigt kan pakke den væk, når du ikke bruger den.

Du kan også placere modellen på et mindre sidebord eller cafebord, hvis du skal bruge bordpladsen på dit havebord til noget andet. På den måde bevarer du følelsen af en lun og hyggelig sommeraften.

Terrassevarmer på havebord

Patio heater table model


Hæng din terrassevarmer på væggen

Er pladsen trang på din terrasse eller altan, kan du hænge en vægmonteret terrassevarmer under en markise eller et tagudhæng. 

Modellen optager ikke unødvendig plads og med et justerbart monteringsbeslag, tilpasser du nemt vinklen på terrassevarmeren efter dit eget ønske. Leder du efter en måde at montere din terrassevarmer på runde elementer som eksempelvis en parasol? Så kan du bruge et specielt beslag til opgaven.

Til gengæld betyder den faste placering på væggen også, at den er mindre fleksibel sammenlignet med de fritstående modeller, som kan flyttes rundt alt efter, hvor varmebehovet er.

Vægmonteret terrassevarmer

Patio heater wall mounted


Spar plads med en loftmonteret terrassevarmer

Har du en overdækket terrasse, en udestue eller måske et fortelt til din campingvogn, vil en loftmonteret terrassevarmer give den varme, du har brug for. Placer den loftsmonterede terrassevarmer over havebordet, og alle om bordet vil nyde den samme varme fra terrassevarmeren.

Virker montering af en terrassevarmer i loftet som en uoverskuelig opgave? Fortvivl ikke. Denne type terrassevarmer leveres med kædeophæng fra JYSK og kan nemt monteres i en krog. 

Loftmonteret terrassevarmer

Hanging patio heater

Se vores fulde stortiment af terrassevarmere her.Kommentarer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.