Blå håndklæder på en bænk med en tandbørsteholder og en sæbedispenser

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Vores erfarne indkøber, Kathrine Møller Vinther, har håndplukket nye produkter inden for udstyr til badeværelset. Kathrine er ekspert i at forkæle vores kunder og forstår at kombinere de rigtige kvaliteter, aktuelle trends og overkommelige priser: “Jeg nyder det, når du kan gennemføre din smag i alle hjemmets rum – også badeværelset. Derfor har jeg sat fokus på to trends i to forskellige farveskalaer: Fra klassisk, skandinavisk blå og sand til det mere romantiske, feminine univers med bløde pasteller. Der er altid noget for enhver smag i JYSK,” siger Kathrine med et smil.

Romantisk elegance

“Først vil jeg fremhæve LISTERBY sættet. Det er et helt nyt look og en ny kvalitet i JYSK,” begynder Katherine. "Det har et sødt, skinnende perlelook, der stadig er elegant. Det passer perfekt ind i både det klassiske og det romantiske badeværelse.”

LISTERBY er lavet i polyresin, som er et ret robust materiale. Det gør det perfekt til familier med børn og personer, der foretrækker praktiske løsninger generelt.

Kathrine fortsætter: "Jeg ville kombinere LISTERBY med bløde og elegante sandfarvede eller rosa håndklæder for virkelig at fuldende den romantiske stil, som mange mennesker elsker."

Ligesom LISTERBY har EDSBRO badeværelsessættet et meget delikat look med sine runde former og de små håndmalede prikker i bløde pasteller.

EDSBRO-serien er lavet af glas og omfatter sæbedispenser og tandbørsteholder.

”Jeg synes, det ser helt fantastisk ud, når man bruger EDSBRO i kombination med produkter i messing og guld, og på den måde skaber et boheme-look. Det gule GISTAD håndklæde fremhæver på smukkeste vis de gyldne detaljer,” påpeger Kathrine.

Klassisk og cool badeværelsestilbehør

“Dernæst vil jeg gerne gøre opmærksom på vores nye kollektion STENINGE,” fortsætter Kathrine. "Den er meget cool med et enkelt og klassisk design. De beigefarvede tern er super trendy i øjeblikket, og giver serien et varmt og behageligt udtryk."

STENINGE serien omfatter en sæbedispenser , en tandbørsteholder og en toiletbørste. Den er lavet i stentøj med et tone-i-tone mønster.

"Jeg ville kombinere STENINGE med vores luksushåndklæde SORUNDA og holde looket meget stramt og moderne," foreslår Kathrine.

Sæt prikken over i'et på din badeværelsesstyling

“Det var mine yndlingssæt til badeværelset i det nye sortiment, men jeg vil også fremhæve et par andre ting. Først og fremmest den nye sandfarvede pedalspand ULLATTI, der matcher STENINGE-serien perfekt,” fortsætter Kathrine. 

“Den tynde rektangulære facon gør, at den skiller sig ud og også passer ind på mindre badeværelser. Jeg synes virkelig den varme farve er skøn,” siger hun.

ULLATTI har soft close låg og rummer op til 5 liter.

Kathrine fortsætter med en sidste godbid til os: “Og så er der TORTUNA. Jeg er vild med den her lille søde bakke. Glasuren får farven til at changere mellem råhvid og sand og giver bakken et realistisk udtryk."

TORTUNA er lavet af stentøj og formet som en muslingeskal.

"Jeg vil lægge mine smykker og hårpynt i TORTUNA, og drømme om varme sommerdage ved en sandstrand i Caribien," slutter Kathrine med et smil.

Hvorfor ikke byde velkommen til de varme strandvibes på dit badeværelse? Kombiner TORTUNA bakken med de sandfarvede NORA håndklæder og ULLATTI pedalspanden for at skabe en hyggelig oase eller lad dig inspirere af hele udvalget af badeværelsestilbehør, bademåtter og bruseforhæng på JYSK.dk for give dit badeværelse et personligt look, der afspejler din unikke stil og smag.

Glem ikke at tjekke vores indkøbers favoritnyheder inden for interiør.

Udforsk mere

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Sådan vasker du dine nye håndklæder

Sådan vasker du dine nye håndklæder

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Sådan får du hygiejniske og bløde håndklæder

Sådan får du hygiejniske og bløde håndklæder