MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Ansigtsrulle og massagesten i rosenkvarts og en beige sovemaske

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Selvforkælelse er ikke altid den højeste prioritet i vores travle liv, men måske burde det være det. Egenomsorg handler om at tage vare på sig selv: mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Hvis pengene er små - eller har du ikke tid til en hel selvforkælelsesdag - kan du faktisk have små stunder derhjemme, som ikke vil koste dig meget.

Så gør noget godt for dig selv og sæt tid af til lidt selvforkælelse i hverdagen.

Selvforkælelse kan være mange ting

Hvis du ønsker, at selvforkælelse skal være hurtigt og nemt, så tænk på små ting, du kan gøre i din hverdag. Det er de små detaljer, der tæller. Tænd et lys med en dejlig, beroligende duft, brug 5 minutter efter badet på at smøre dig ind, eller giv dig selv en beroligende ansigtsmassage hver morgen.

Face roller og massagesten i rosenkvarts


Hav en massagesten eller face roller ved siden af ​​din tandbørste og brug et par minutter på selvpleje hver morgen. VALLSTA face roller og massagesten er lavet af rosenkvarts, men fås også i grøn jadesten. Brug den til at give din hud en beroligende massage og en dejlig glød.

Hver VALLSTA face roller har et unikt udseende, da de er lavet af naturlige krystaller og skal derfor behandles skånsomt.

Face roller i jadesten og sæbedispenser i genbrugsglas


At omgive sig med en dejlig duft kan også være selvforkælelse. Selvom det er en lille detalje, kan dufte få dig til at føle dig bedre tilpas og hjælpe dig med at slappe af. Omgiv dig derfor med beroligende dufte ved at placere duftlys eller duftolier rundt i dit hjem.

Tre forskellige duftolier med forskellige dufte


Når du skal finde din duft, er det vigtigt at tænke over, hvad der kan skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Overvej hvilke dufte får dig til at slappe af. Hos JYSK har vi duftolier med mange forskellige dufte fx Nordic woods, Oak & amber eller Seasalt & rose.


Selvforkælelse er også at få nok søvn. I stedet for at bruge en halv time på din telefon, så tag en hurtig powernap. Har du svært ved at koble af og sove, så kan en øjenmaske med lerperler hjælpe.

Øjenmaske, vaskeklud og rosenmassagesten på badeværelsesvask


RUTVIK øjenmasken kan opvarmes eller nedkøles for en afslappende effekt. Den er lavet af hør og 100 % bomuld, så den er behagelig for alle hudtyper.

Så forkæl dig selv – ikke kun i weekenden – men gør plads til små stunder med egenomsorg i din hver dag.

Udforsk mere

Spred sommerstemning på dit badeværelse

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

Hold varmen efter brusebadet

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.