Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

Trappe med et tæppe, glasskåle, potteplante, sammenklappelige kasser, kunstige blomster, blomstrede plaider og puder

Nordic Mood gør dig klar til forår

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Nordic Mood, Kunstige planter, Pyntepuder, Plaid

I den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK ser vi længselsfuldt frem mod foråret og lysere dage. Temperaturen er stadig lav, men træernes knopper spirer, og solstrålerne rammer tæppet i stuen.

Denne vinter har allerede været for lang, men endelig er foråret på vej, og den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK byder vi det velkommen fra slutningen af januar.

Væghylde i flet med farvede blomsterpotter


”Med den nye kollektion lægger vi op til hygge og leder tankerne hen på foråret med varme farver, blomster og blomstrede puder og lune bomuldstæpper. De dekorative og praktiske kasser er virkelig oppe i tiden og passer også godt ind i fortællingen om det tidlige forår,” siger Tina Nymann, der er Category Buyer i Homeware i JYSK og har sammensat kollektionen.

Tag foråret med indenfor

Kollektionen indbyder til en hyggestund i stuen. Foråret presser sig på med blomster i form af den kunstige blomst KALLE , der fås i tre forskellige farver og passer perfekt i TIM-blomsterpotten. Og hvad er mere forårsagtigt og muntert end det blomstrede mønster på FLORA pude og plaid? Du kan også finde blomstermønsteret på sengesættet EMILY, der er udstyret med en flot, støvet grøn piping. Læs mere om vores nye sengesæt her.

Trappe med blomstret plaid og pude og tre kunstige blomster


Kollektionen er kendetegnet ved varme og harmoniske farver, som du ser dem på JONAS-skålene. JONAS fås i rav, grå og lilla og i to forskellige størrelser. Nyd hvordan det fine mønster reflekteres på bordet eller hylden, når lyset rammer glasskålene.

Farvede glasskåle på en hylde


Ligesom JONAS-skålene har MILAS opbevaringsboksene også et strejf af retro. De fås i douce grøn, koral og gråbrun.

Sammenklappelige kasser pyntet med kunstige blomster


”MILAS kasserne har mange funktioner. De kan foldes sammen og stables, og udover at kunne bruges til opbevaring, kan de også anvendes dekorativt sammen med JONAS-skålen eller KALLE-blomsterne. Det giver et touch af det forår, som vi ser så meget frem til,” siger Tina Nymann.

Om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige indkøbere de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood-kollektion.

Denne Nordic Mood-kollektionen kan findes online fra 26. januar og i alle JYSK-butikker fra 2. februar 2021.