Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Efterårstrends i JYSK

JYSK præsenterer efterårets trends

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Trends, MEMPHIS, REFLEXION, THE NEXT WAVE

I JYSK får vi løbende nye varer året igennem, men det tidlige efterår 2019 byder alligevel på lidt mere end normalt inden for sengelinned, møbler, boligtekstiler, dekoration, køkkentilbehør og bad.

Med iøjnefaldende farvekombinationer, råt design og spirituel symbolik byder vi velkommen til et alternativt og udfordrende efterår velkommen inden for boligindretning.

Hver trend er et samlet univers af farver, former og materialer. Vores Range & Design Manager Rikke Blæsild forklarer: “Vi arbejder meget med at få hele vores sortiment til at hænge sammen, så det bliver lettere at sammensætte varerne på kryds og tværs. Så det ser godt ud, når du kombinerer en pude og et tæppe med et møbel eller en dekorationsvare.”

Se den seneste Nordic Mood kollektion

Tjek de 3 efterårstrends og fortæl os om du foretrækker enten REFLEXION, THE NEXT WAVE eller MEMPHIS.

REFLEXION - inspiration fra en anden verden

Med REFLEXION-trenden flytter spiritualitet ind i vores hjem. Med tråde fra astrologien er månen og dens skiftende faser og hele solsystemet centrale inspirationskilder.


Jordagtige teksturer inspirerer til materialer med et råt look og uens finish. Sten udgør et dekorativt element, som giver produkterne et primitivt, ubehandlet udtryk.

Farverne er neutrale i både kolde og varme nuancer. Jordfarver spiller en central rolle, mens støvet ler, terrakotta og sand også definerer nuancerne i denne trend.

THE NEXT WAVE - uspolerede områder og plads til hygge

Behovet for nye begyndelser er centralt for THE NEXT WAVE-trenden, som undersøger nye steder, der er uberørt af mennesket.


Med fokus på håndlavede og rå designs trækker denne trend på rustikke teksturer kombineret med industrielle elementer.

I forhold til farver byder havet på en vrimmel af blå og grønne nuancer. Toner fra under havoverfladen, i nærheden af vandet og fra selve vandet giver trenden sit naturlige udtryk.

MEMPHIS – iøjnefaldende og legende

MEMPHIS-trenden er et legesygt univers, som står i kontrast til de strikse og lige linjer i minimalismen, og trenden trækker tråde fra art deco, 1930’ernes avantgarde og den tyske Bauhaus-stil.


Overfladerne og materialerne, som er glatte og rene, er udsmykket med designs, der gentænker den simple og klassiske geometri på en livlig måde. Formerne – cirkler, halvcirkler og rektangler – leger med størrelsesforholdene på vægge, gulve og deko-varer.

Colour-blocking, hvor farvemodsætninger sættes sammen, er kendetegnet for MEMPHIS-trenden. Overraskende farvekombinationer og tone-i-tone-kombinationer giver liv til denne sprudlende trend.

Hvilken trend er din favorit? Del din kommentar nedenfor.

Louise Content Specialist
Pia

Jeg er mest til The Next Wave - alle blå farver og forårsfarver (lysegrøn, grøn, lille, pink) frem for de gyldne efterårsfarver.

Louise

Hej Pia. Tak for din fine kommentar. Om et par måneder præsenterer vi tre nye tendenser for boligindretningen, og mon ikke der er nogle skønne forårsfarver imellem? /Louise 

Susanne

Jeg syntes bedst om The Next Wave.

Pia

Jeg er nok mest til de to sidste trends, men super med disse tiltag, hvor i sender ideer, man kan jo godt miste gejsten el ideerne, når man går rundt i sit hjem.
Tak for det!

Louise

Hej Pia. Tak for din glade kommentar - du kan glæde dig til februar 2020, hvor vi præsenterer tre helt nye tendenser for boligindretningen :-) /Louise

Britta Valsted

Jeg er vild med reflexion og de flotte farver

Louise

Hej Britta. Tak for din kommentar og for rosen :-) Vi er også selv ret forelskede i de tre trends. /Louise

Vibeke

The Next Wave, ser så fint ud, flotte blå farver👍

Annika

Hej Vibeke. Tak for din kommentar. Dejligt du kan lide trenden The Next Wave. De blå nuancer er nemlig så smukke. /Annika

Marianne

tillykke til Jysk super flotte kollektioner
jeg er helt vild med former og farver

Annika

Hej Marianne. Tusind tak for det. Vi er meget glade for, at du kan lide vores nye produkter – vi er også selv ret vilde med dem :-) /Annika

Ulla

Tillykke til Jysk for de forfriskende nyheder....

Louise

Hej Ulla. Tak for det, vi håber, at du kan lide vores produkter :-) /Louise 

Kommentarer