Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Efterårstrends i JYSK

JYSK præsenterer efterårets trends

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Trends, MEMPHIS, REFLEXION, THE NEXT WAVE

I JYSK får vi løbende nye varer året igennem, men det tidlige efterår 2019 byder alligevel på lidt mere end normalt inden for sengelinned, møbler, boligtekstiler, dekoration, køkkentilbehør og bad.

Med iøjnefaldende farvekombinationer, råt design og spirituel symbolik byder vi velkommen til et alternativt og udfordrende efterår velkommen inden for boligindretning.

Hver trend er et samlet univers af farver, former og materialer. Vores Range & Design Manager Rikke Blæsild forklarer: “Vi arbejder meget med at få hele vores sortiment til at hænge sammen, så det bliver lettere at sammensætte varerne på kryds og tværs. Så det ser godt ud, når du kombinerer en pude og et tæppe med et møbel eller en dekorationsvare.”

Se den seneste Nordic Mood kollektion

Tjek de 3 efterårstrends og fortæl os om du foretrækker enten REFLEXION, THE NEXT WAVE eller MEMPHIS.

REFLEXION - inspiration fra en anden verden

Med REFLEXION-trenden flytter spiritualitet ind i vores hjem. Med tråde fra astrologien er månen og dens skiftende faser og hele solsystemet centrale inspirationskilder.


Jordagtige teksturer inspirerer til materialer med et råt look og uens finish. Sten udgør et dekorativt element, som giver produkterne et primitivt, ubehandlet udtryk.

Farverne er neutrale i både kolde og varme nuancer. Jordfarver spiller en central rolle, mens støvet ler, terrakotta og sand også definerer nuancerne i denne trend.

THE NEXT WAVE - uspolerede områder og plads til hygge

Behovet for nye begyndelser er centralt for THE NEXT WAVE-trenden, som undersøger nye steder, der er uberørt af mennesket.


Med fokus på håndlavede og rå designs trækker denne trend på rustikke teksturer kombineret med industrielle elementer.

I forhold til farver byder havet på en vrimmel af blå og grønne nuancer. Toner fra under havoverfladen, i nærheden af vandet og fra selve vandet giver trenden sit naturlige udtryk.

MEMPHIS – iøjnefaldende og legende

MEMPHIS-trenden er et legesygt univers, som står i kontrast til de strikse og lige linjer i minimalismen, og trenden trækker tråde fra art deco, 1930’ernes avantgarde og den tyske Bauhaus-stil.


Overfladerne og materialerne, som er glatte og rene, er udsmykket med designs, der gentænker den simple og klassiske geometri på en livlig måde. Formerne – cirkler, halvcirkler og rektangler – leger med størrelsesforholdene på vægge, gulve og deko-varer.

Colour-blocking, hvor farvemodsætninger sættes sammen, er kendetegnet for MEMPHIS-trenden. Overraskende farvekombinationer og tone-i-tone-kombinationer giver liv til denne sprudlende trend.

Hvilken trend er din favorit? Del din kommentar nedenfor.