Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Inspiration til juniorsengetøj

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Sengesæt

Nyt sengetøj er en både nem og billig måde at ændre udtrykket på børneværelset. Læs videre og bliv klogere på sengetøj til børn.

Børnesengetøj til de mindste

De helt små siger naturligvis ikke så meget til, hvordan deres sengetøj ser ud. Som forælder kan det alligevel være sjovt at skabe en særlig stil på babyværelset, og det kan sengetøjet hjælpe med.

Man kan få børnesengetøj i babystørrelse i forskellig stil. Vælg sengetøj i pastelfarver, hvis du ønsker at skabe et sødt og klassisk babyværelse. Og vælg noget med mange farver for en sjovere stil.

Idoler på juniorsengetøj

Allerede i toårsalderen kan børn have en klar holdning til, hvad der er sejt og sjovt. Hvis din tumling er vild med Frost eller Paw Patrol vil de sjove motiver på juniorsengetøjet uden tvivl vække glæde og begejstring.

De større børn har naturligvis også en holdning til, hvad der er sejt, og hvad der bestemt ikke er. Og her vil sengetøj til junior med det helt rigtige tryk uden tvivl også være et hit. Er sønnike eller din datter stor fodboldfan kan sengetøj med Barcelona eller Real Madrids logo være et sejt supplement til plakaterne på væggen. Og spiller Marcus og Martinus på repeat på anlægget, kan de nu også pryde juniorsengetøjet.

Knald på farverne

På meget juniorsengetøj er der knald på farverne. Hvor mange voksne indretter soveværelset med sort, hvid og grå, synes de fleste børn, at det er sjovere med farver. Derfor er meget sengetøj til børn og unge farvestrålende. Det er med til at skabe en sjov og legende stil på børneværelset, og de mange farver på børnenes sengetøj indbyder til leg, glæde og fantasi.

Vælg det rigtige lagen

Selvom stilen betyder meget på børneværelset, er funktionaliteten stadig altafgørende. Når det kommer til sengen, har dine valg betydning for dit barns søvn, og dermed også for, om dit barn vågner veludhvilet om morgenen.

Når du skal vælge lagen til dit barn, er der flere ting, du skal overveje både i forhold til materiale og type af lagen. Hvis dit barn sommetider tisser i sengen, kan det også være en god idé at beskytte madrassen. Alt det kan du læse mere om i vores lagenguide