Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Loungesæt med havekrukker, puder og plaider i to forskellige stilarter

Haveindretning i 2020

Dato:

Kategori: Have

Med en ny sæson kommer farver, mønstre og former i forskellige afskygninger. Denne sommer er ingen undtagelse. Baseret på de to trends, som vi kalder MIDSOMMER  og MY SPACE, byder vi dig nu velkommen til to forskellige universer af design og interiør på din terrasse eller altan.

MIDSOMMER havetrenden

MIDSOMMER er en tendens, der lever både indendørs og udendørs. Den trækker på ønsket om at efterlade alle vores digitale enheder i en skuffe og slukke for alle vores skærme - så vi kan fokusere på bare at være til. Og hvilket bedre sted at gøre det end på terrassen, altanen eller i haven?

Loungesæt med krukker, lanterne og puder


I MIDSOMMER-trenden er naturinspirerede materialer og mønstre fremtrædende. Loungesættet LJUNGHUSEN har et enkelt, rent look, der illustrerer det fint. Det er lavet af polyrattan, der er vejrbestandigt og ikke kræver meget vedligehold. Kombiner det med produkter i enkle former for at skabe den uformelle og afslappede atmosfære, der er karakteristisk for MIDSOMMER - for eksempel SIVHAUK eller TOMMY-lanternen. Tilføj en pude med et naturinspireret mønster som AMARYLLIS, fuldend indretningen med en blød STRANDBEDE-plaid, og du har en iøjnefaldende, stemningsfuld terrasse.


MY SPACE havetrenden

MY SPACE handler om at forkæle dig selv: Kun når du er noget for dig selv, kan du være noget for andre. MY SPACE skaber et fristed, hvor du kan sætte dig selv i fokus og nyde at leve i nuet. Tendensen handler også om at rydde op i vores hjem og skabe plads til at trække vejret - og hvilket bedre sted at gøre det end på terrassen, altanen eller i haven?

Loungesæt med havekrukker, batterilampe, havelanterner og puder


Wellness og afslapning er nøgleord, så du kan bare læne dig tilbage og nyde sommersolen i de tykke luksushynder i loungesættet SMYGEHUK. De definerende materialer for denne trend er træ og beton, som fx på krukken ILDROVFLUE, kombineret med glas som på vasen VICTOR. Geometriske mønstre og former som på DUNHAMMER-puden eller SYRSA-krukken er også karakteristiske. Tilføj et par VILLMOREL-puder i aquablå og en LINNEA-plaid i en støvet oliven, og du har helt styr på MY SPACE-trenden.


Hvilken trend er din favorit? Skriv en kommentar og fortæl os det.