Tre forskellige typer skrivebordsstole og skriveborde til hjemmekontoret

Guide: Valg af kontorstol til hjemmekontoret

Når du leder efter en ny kontorstol, er der flere ting at overveje: Hvilken slags materiale foretrækker du? Imiteret læder er let at rengøre, men stof kan være mere behageligt - især i varme perioder. Hvor meget rygstøtte vil du have? Har du et kontor, eller skal din nye kontorstol passe ind i din spisestue eller i stuen? I dette blogindlæg guider vi dig igennem nogle af de forskellige muligheder, du har hos JYSK.

Traditionelle kontorstole

Hvis du kan lide at sidde mageligt, er TJELE skrivebordsstolen for dig. Med høj ryg, polstret sæde, ryg og armlæn er det et godt valg af kontorstol. TJELE er kan justeres i højden og er super behagelig, selv når du sidder ned igennem længere perioder. Overfladen er af kunstlæder og nem at rengøre og vedligeholde.


SKODSBORG har det samme kvalitets-look som TJELE, men har en stofoverflade, der kan føles mere behagelig mod lår og ryg, når du sidder ned gennem længere perioder. SKODSBORG fås også i sort.

Grå kontorstol ved et skrivebord


ASPERUP er en kontorstol, der er en ekstra overvejelse værd, hvis du ønsker en endnu mere behagelig oplevelse. Den er af stof og mesh, som er et luftigt materiale, der er meget behageligt i sommermånederne, eller hvis du kæmper med varme generelt.

Mesh kontorstol ved et sort hæve-sænke-bord

Gode kontorstole med stil

Hvis du ikke har et dedikeret kontor, men arbejder i stuen, foretrækker du måske en stol med lidt mindre kontoragtigt look.

SNEDSTED er stilfuldt valg - en kontorstol i imiteret læder med en krombase og justerbar højde.

Hvid kontorstol ved et skrivebord med skuffe og opbevaringsplads


ABILDHOLT er en grå stol i stof med justerbar højde og et behageligt sæde. Ryglænet er formet til at støtte din ryg og lænd, når du sidder ned.

Kontorstol i stof ved et hæve-sænke-bord ved et vindue

Gamerstole

Hvis du er en ivrig gamer, er det vigtigt at passe på fysikken under lange spilsessioner. En egentlig gamerstol kan være det rigtige for dig. En mulighed er HAVDRUP, der har justerbar højde og en trinløs vippefunktion så du kan skifte stilling undervejs i spillet.

Se flere tip til den rigtige gamerstol og gamerbord

Gamerstol og computerbord

 

Udforsk mere

Giv indretningen af hjemmekontoret et nyt look

Giv indretningen af hjemmekontoret et nyt look

Valentinsgaver til mænd

Valentinsgaver til mænd

Sådan vælger du gamerstol og gamerbord

Sådan vælger du gamerstol og gamerbord

En af vores bedste gamerstole til lange gamingsessioner

En af vores bedste gamerstole til lange gamingsessioner