Havemøbeldage - Spar op til 50%

Havebord og havestol i teak

Forkæl dig selv med teak havemøbler

Teak er det ideelle, naturlige materiale til havemøbler. Det er holdbart, kræver ikke meget vedligehold, føles behageligt og sidst men ikke mindst, ser det smukt ud.

Teak er tæt på at være vedligeholdelsesfrit. Vand preller naturligt af på teak, og dermed er det også modstandsdygtigt over for skimmelsvamp og skadedyr. Det kan holde i årevis med et minimum af pleje fra din side, og med tiden får det en smuk sølvgrå farve.

Hvis du vil forkæle dig selv og din terrasse med havemøbler i teak denne sommer, anbefaler vi vores kollektion VESTERHAVET, der tæller et havebord i to forskellige størrelser, en klapstol og en almindelig havestol.  


VESTERHAVET havestole har et robust, stabilt look, mens klapstolene har et lettere udtryk.

Kan havemøbler i teak efterlades udendørs hele året rundt?

Havemøbler i teaktræ kan stå ude hele året rundt. De naturlige egenskaber ved teak gør det i stand til at modstå regn, sollys og barske vejrforhold generelt. Hvis du vil passe godt på dine havemøbler i teak, skal du fjerne snavs, alger osv. en gang om året. Hvis du vælger at dække dem til om vinteren, skal du sørge for at bruge et betræk, der gør det muligt for træet at ånde. Når du lader dine havemøbler af teak stå ude, får de deres sølvgrå farve inden for 9-12 måneder.

FSC®-certificeret træ

Alle havemøbler i træ i JYSK bærer FSC-mærket (FSC® N001715). Det betyder, at træet kommer fra en skov, hvor der ikke fældes mere, end skoven selv kan reproducere – eller fra andre ansvarlige kilder. Der er strenge krav til brugen af ​​pesticider og kemikalier, og skovarbejderne får anstændig løn og arbejdsforhold.

Læs mere om vores FSC-certificerede havemøbler.

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

I rampelyset: UGILT-kollektionen

I rampelyset: UGILT-kollektionen