Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

INSPIRERENDE UDELIV – SPAR OP TIL 60%KØB NU


Find ud af hvilken udendørstype du erTAG TESTEN HER

Cyber Monday hos JYSK

Cyber Monday – online shoppingfest

Dato:

Kategori: Inspiration

De fleste kender efterhånden Black Friday, som er en af årets største tilbudsdage, og som er med til at kickstarte julehandlen. Men kender du også Cyber Monday? Cyber Monday har sin oprindelse i USA, men har efterhånden også bredt til sig mange andre lande. Cyber Monday ligger mandagen efter Black Friday og blev opfundet af en række marketingfolk, fordi de gerne ville have kunderne til at shoppe online. Begrebet Cyber Monday blev første gang brugt i 2005 af Ellen Davis.

Det særlige ved Cyber Monday er, som navnet også indikerer, at tilbuddene kun gælder online. Den digitale handelsdag er blevet større og større i løbet af de seneste år, og i USA spår flere, at Cyber Monday bliver en større handelsdag end Black Friday. 

Glæd dig til Cyber Monday i JYSK

I år ligger Cyber Monday mandag den 29. november og i JYSK holder vi også Cyber Monday, eller nærmere bestemt Cyber Days, hvor du kan glæde dig til masser af gode tilbud. Læs om Cyber Days shopping hos JYSK. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og gøre dig klar til shoppe online.  

Få vores Cyber Days tilbud i din indbakke med vores nyhedsbrev

Tilmelding

November: Shopping-måned nummer 1? 

November har potentiale til at udvikle sig til den helt store shopping-måned. Fra Kina kommer nemlig "Singles day", som ligger den 11. november. Denne dag opstod som modstykket til Valentines Day, hvor man fejrer parforholdet. I dag har Singles Day udvikles sig til en dag, hvor man forkæler sig selv, også selvom man er i et parforhold, og flere og flere lande over hele verden fejrer Singles Day med gode tilbud. 

Person der handler online

God Cyber Monday shopping!

Kilder 
http://finans.dk/live/erhverv/ECE8238128/Stor-handelstradition-flytter-ugedag/
http://www.nbcnews.com/business/business-news/muted-black-friday-forecast-retailers-tvs-toys-giving-lift-n469176
http://nyheder.tv2.dk/tech/2015-11-30-glem-black-friday-i-dag-er-det-cyber-monday