Eksamensgave-ideer til indretnings-entusiasten, læsehesten, naturelskeren og den selskabelige type.

Bedste ideer til eksamensgaver

Eksamens-tiden er over os. På denne tid af året afslutter de studerende deres eksamener, afleverer deres sidste opgaver og gør sig så småt klar til begynde på et helt nyt liv.

Nogle er på vej til deres første ”rigtige” job, og andre flytter måske til en anden by for at specialisere sig inden for deres felt. Under alle omstændigheder betyder en bestået eksamen selvfølgelig eksamens-fest og eksamens-gaver. Men hvad skal du give studenten eller den nybagte bachelor, kandidat eller svend? Lad dig inspirere af denne liste med fine eksamensgaver og indflyttergaver til 3 forskellige personligheder.

Gaver til naturelskeren

Nature lover on a hike

Har du brug for eksamens-gaveideer til den sande natur-elsker? Har din favoritstuderende fortjent en pause fra bøgerne, og er han eller hun en person, der elsker vandreture, nyder naturen og er fysisk aktiv - ikke kun mentalt? Så er et telt, en luftmadras og en køletaske alt, hvad de har brug for, når de stikker af fra skrivebordet og ud i naturen, hvor de kan lade op og lægge planer for deres nye liv. Og mere behøver du heller ikke for at sammensætte et lækkert vandreturs-sæt.

Gaver til læsehesten

Nogle mennesker kan bare ikke få nok af at læse. Selv efter en lang eksamensperiode har en ægte bogorm stadig bare lyst til at fordybe sig i sine yndlingsromaner. En af de bedste eksamensgave-ideer er en dejlig lænestol, hvor læsehesten kan hygge sig med bøger efter eget valg i stedet for dem, som lærere og professorer skrevet på pensum-listen.

Nu er der endelig tid til at fortabe sig i sci fi eller kriminalhistorier. Sørg også for en lampe, der kan stå ved lænestolen, et par fyrfadsstager og en pude til rygstøtte, så er der gjort klar til flere timers læsning.

Gaver til selskabspapegøjen

Nogle mennesker elsker bare selskab og at hygge sig venner og veninder. Efter en koncentreret periode hvor de har læst til eksamen og ikke fået opfyldt deres sociale behov, er der igen tid til at vende verdenssituationen igen med venner og familie. Et lækkert barbord med et par stole til er perfekt til at nyde en varm kop kaffe i uformelle rammer. 

Det er samtidig en fantastisk løsning til en lille lejlighed, hvor køkken og spiseplads kombineres enkelt og fleksibelt. Skab en café-agtig atmosfære med små vaser og smukke stearinlys.

Gaver til alle der elsker indretning

Når man flytter hjemmefra, får man chancen for at genopfinde sig selv og sin egen indretningsstil. Man kan rydde op i det gamle rod og slippe af med nips og pynteting, der ikke passer sammen. I stedet kan man skabe en sammenhængende, trendy stil. Hjælp studenten eller den nyuddannede i gang med det nye liv med smukt tilbehør til boligen, som spiller en stor rolle i at skabe en hjemlig atmosfære. 

Alt, hvad du behøver nu, er at ønske tillykke med eksamen og at nyde eksamensfesten.

Læs flere gode tips til indretning of den lille lejlighed

 

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Forkæl din far på Fars Dag

Forkæl din far på Fars Dag