Rullemadrasser til alle sengestørrelser

Brug en rullemadras ovenpå din topmadras for at beskytte madrassen og forlænge din sengs levetid. Hos JYSK finder du et stort udvalg af rullemadrasser til enhver seng. Vores rullemadrasser er designet med fokus på både komfort og holdbarhed, så du kan forvente den bedste kvalitet til prisen. Vores rullemadrasser har elastikker i hjørnerne, hvilket gør, at de er nemme at sætte fast. Rullemadrasserne er dermed nemme at tage af og vaske. Uanset om du leder efter en rullemadras til gæsteværelset, børneværelset eller til dit eget soveværelse, har vi noget, der passer til dine behov. Er du i tvivl om forskellen på topmadras og rullemadras? Læs mere om forskellen på en rullemadras og topmadras her og bliv klogere på, hvad du skal vælge.

Gør det nemmere at vaske og beskytte madrassen

Hvis du vil sikre optimal komfort og samtidig lette rengøringen af madrassen, kan du vælge at købe en rullemadras til at beskytte din topmadras. Rullemadrassen fylder ikke ret meget i vaskemaskinen og er derfor nemmere at vaske end betrækket på en stor topmadras. Det er især en fordel, hvis du lider af allergi over for husstøvmider, fordi madrassen så bør vaskes jævnligt for at opnå et sundt og rent sovemiljø. Vores rullemadrasser kan vaskes i maskinen på op til 90°C, hvorimod det ikke er alle topmadrasser der kan vaskes. Med JYSKs rullemadrasser får du både en løsning, der er praktisk og nem at bruge i hverdagen. Brug både en rullemadras til at beskytte din madras og til samtidig at få endnu bedre komfort og støtte på det underlag, du sover på. Uanset dit budget eller sovepræferencer, har vi en rullemadras, der passer til dig og din søvnkvalitet. Læs mere om fordele ved en rullemadras i vores guide.

Hvilken rullemadras er bedst?

Måske har du fundet frem til, at en rullemadras er en god investering for dig, men nu er du i tvivl om, hvilke rullemadras du skal vælge. Læs mere om kvaliteten på vores rullemadrasser og bliv guidet til hvilken rullemadras du skal vælge i vores guide til de bedste rullemadrasser.

Størrelser af rullemadrasser til alle senge

En af de store fordele ved at vælge en rullemadras fra JYSK er vores brede udvalg af størrelser i høj kvalitet. Det brede udvalg af størrelser gør, at du nemt kan finde den pasform, der passer bedst til din seng. Find en rullemadras til en enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng. 

Vores udvalg inkluderer størrelserne: 

  • 75x200 
  • 80x200 
  • 90x200 
  • 140x200 
  • 150x200 
  • 180x200