Green Week - Spar op til 60%

Hvid dyne på topmadras og rullemadras

Hvilken rullemadras er bedst? Her er to gode bud

Der er mange fordele ved at toppe din seng af med en god rullemadras. Først og fremmest beskytter en rullemadras mod slitage. En rullemadras beskytter også din underliggende madras mod pletter og skjolder, så din seng bevarer et friskt og indbydende udseende selv efter mange års brug. Dette gælder for langt de fleste rullemadrasser, men forskellige modeller kan også have mere unikke kvaliteter. Nogle rullemadrasser har fx en kølende effekt, som hjælper dig med at bevare en behagelig temperatur hele natten.

I denne artikel kan du læse om to af de bedste rullemadrasser på markedet. Brug eksemplerne i artiklen til inspiration, så har du et godt udgangspunkt for at vælge lige præcis den rullemadras, der passer bedst til dig.

Topmadras eller rullemadras: Hvad er forskellen? 

De bedste rullemadrasser

Hos JYSK har vi et større sortiment af rullemadrasser, end dem vi gennemgår i denne artikel. Du kan se det fulde sortiment af rullemadrasser i vores online shop. Du er naturligvis også velkommen til at besøge din lokale JYSK-butik, hvor vi altid står klar til at rådgive dig om, hvilken rullemadras, der passer bedst til dit budget og dine behov.

Bedste kølende rullemadras


Rullemadrassen DREAMZONE PLUS T45 beskytter effektivt de underliggende madrasser mod pletter, skjolder og slitage. Herudover har den en helt særlig kvalitet, som du ikke opnår med andre rullemadrasser: DREAMZONE PLUS T45 har en kølende effekt, som hjælper dig med at holde en stabil og kølig temperatur i løbet af natten.

Ved at reducere din kropstemperatur med 1-2 grader kan du hurtigere falde i den dybe søvn, hvilket er den type søvn, som gør dig mest veludhvilet. Den kølende effekt er behagelig for de fleste og er især ideel, hvis du døjer med at blive ophedet i løbet af natten eller når du skal til at sove. Det er de særligt varmeledende materialer, som er vævet ind i rullemadrassens tekstilfibre, der gør forskellen. Materialerne hjælper rullemadrassen med at transportere overskydende kropsvarme væk fra sengen mere effektivt end andre rullemadrasser. Resultatet er en dejlig, kølig og veltempereret seng, der giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. 

DREAMZONE PLUS T45 kan, som de fleste andre rullemadrasser, vaskes ved 60 grader.

Anbefalet til dig, som:

  • Ønsker at beskytte din seng mod pletter og skjolder
  • Ønsker at forlænge din sengs levetid
  • Foretrækker at sove i et køligt sengemiljø

Hvilken topmadras skal du vælge? Den ultimative guide

Bedste bløde rullemadras


Rullemadrassen DREAMZONE PLUS T40 er lavet i 100 procent bomuld, og det er netop det særlige ved denne model: Dens naturlige og ekstra bløde materialer. Det er en kraftig og lækker metervare, som giver sengen en ekstra blød følelse. Det er en rullemadras til dig, som nyder en blød og omsluttende fornemmelse, når du ligger i din seng. Ligesom DREAMZONE PLUS T45 beskytter DREAMZONE PLUS T40 effektivt de underliggende madrasser mod pletter, skjolder og slitage.

Fordi rullemadrassen er lavet af naturlige materialer, er den også et godt valg i forhold til allergier. Hvis din krop har det svært med syntetiske materialer, er det en stor fordel, der gør denne rullemadras til et oplagt valg for dig. DREAMZONE PLUS T40 kan vaskes ved 60 grader.

Anbefalet til dig, som:

  • Ønsker at beskytte din seng mod pletter og skjolder
  • Ønsker at forlænge din sengs levetid
  • Nyder at sove i et blødt sengemiljø i naturlige materialer

Udforsk mere

Sengeguide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?