Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengebord BROBY 1 skuffe bambus/hvid

Varenummer: 3674090

Sengebord BROBY 1 skuffe bambus/hvid

  Pr. stk. 250,-
 
anmeldelse(r)

Bambus og MDF. B45 x H50 x D38 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale Bambus,
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Natur, Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 skuffe
Størrelse samlet Bredde: 45 cm, Højde: 50 cm, Dybde: 38 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 41 cm, Længde: 50 cm, Højde: 10 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
131 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/03/2019

Sengebord

Det var meget dårligt vare købt, vi fik en vare som ikke kunne bruges, da benene var skæve og ikke passede samme og vi fik den byttet med der var stadigvæk de samme problemer med benene

By: 7860 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
01/10/2018

God og praktisk natbord

Jeg har fået meget glæde af bordet, og det klær' mit værelse så perfekt, jeg ville ønske der var skinne i skuffen, men ellers er den helt perfekt.

By: Holstebro Alder: 15-24 Køn: Kvinde
10/09/2018

Sengebord

Dejligt anvenligt natbord, pænt til prisen

By: Ølgod Alder: Over 65 Køn: Kvinde
06/05/2018

Skuffe lukker ikke

Rigtig pænt natbord virkede rigtig godt de første 2 uger, men efter der er gået noget tid er det ustabilt skuffen vil ikke lukke osv.

By: København Alder: Under 15 Køn: Kvinde
01/03/2018

Varm

Den er overraskende god, i forhold til prisen

By: Tullebølle Alder: 25-34 Køn: Mand
01/02/2018

Flot og nemt

Søde natborde. Nemme at samle. Måtte dog køre to gange pga fejl på det ene bord. Ingen kompensation for min ulejlighed. 50kr i afslag på prisen ville være glædeligt

By: Svendborh Alder: 45-54 Køn: Kvinde
08/02/2017

Fint natbord til prisen

Jeg valgte at spraymale benene sort inden jeg skruede dem på. Giver et helt andet udtryk. Super fine, nemme at samle selvom det tager lidt tid. Tiltrængt opdatering af soveværelset ;o)

By: skovlunde
01/02/2017

Dejligt og praktisk møbel

Natbordet er lavet af flotte materialer, og det er nemt at samle. Rigtig tilfreds!

By: Grenaa Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2017

..

Meget tilfreds, er nem at samle. Alt er mærket med et bogstav. Fremstår meget flotte

By: kolding Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/12/2016

Julegave til datter

Flot design - god service mht prisgaranti

By: Nyborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.