Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 90x200 PLUS B30 memory sort

Varenummer: 3244632
PLUS

Madras 90x200 PLUS B30 memory sort

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 4499,-
 
anmeldelse(r)

Dobbeltfjedret kvalitetsmadras med 5 komfortzoner, som giver præcis, optimal støtte. Øverst pocket-fjedre 250/m². Nederst minibonell-fjedre 150/m². Inkl. 5 cm tyk topmadras med kerne af trykaflastende memory-skum, som former sig præcist efter kroppen. Vaskbart strækbetræk. Ekskl. ben. 90x200 cm

Hvilken madras skal du vælge?

I vores madrasguide kan du læse om vores forskellige typer af madrasser og få gode råd til, hvilken madras der passer dig dig. Læs vores madrasguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl Ekskl.
Matchende gavl PLUS H60
Størrelse Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 27 cm, Total højde fra gulv: 50 cm (ved tilkøb af ben på 23 cm)
Madrastype Boxmadras
Størrelse Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 22 cm
Hårdhed Medium
Fjederindlæg
Pocket+Minibonell
Madrassen indeholder to lag fjedre med Pocket-fjedre i det øverste lag. Fordelen ved en dobbeltfjedret madras er, at fjedrene bedre følger kroppens linjer og dermed giver en bedre liggekomfort. I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden. De har en lille diameter og derfor forholdsvis mange støttepunkter.
Fjedre/m² 250+150
Komfortzoner 5
Materiale Vævet
Bolster 62% polypropylen airo/38% polyester
Polstring 15mm purskum 20 kg/m³
Farve Sort
Ben/meder Ekskl.
Inkl. topmadras
Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 5 cm
Kerne
Memory-skum
Memory-skum er en trykaflastende skumtype, der former sig præcist efter kroppen og afhjælper muskel- og ledsmerter samt kredsløbsproblemer.
Kernekvalitet 50 kg/m³
Kernehøjde 3 cm
Materiale Strækbetræk
Bolstermateriale 100% polyester
Quiltning 300g/m² polyester
Farve Hvid
Vask 40°C, kun betræk
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Lynlåse bør lukkes før vask
Boxklemmer Ekskl.
Skruer Ekskl.
Garanti 15 års madras garanti
Vægt 34,2 kg

Alle kundeanmeldelser

 
2 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/12/2018

Godt valg

foreløbigt et godt valg

Skrevet af: By: 7200 Grindsted Alder: 55-64 Køn: Mand
30/06/2018

God madras til god pris

Flot sort madras med en blød topmadras. En seng der er fast, men ikke for hård, og sammen med topmadrassen er den meget behagelig at ligge i. Det har indtil videre ikke været nødvendigt at købe en ekstra top-/rullemadras. Jeg er godt tilfreds med købet.

Skrevet af: By: Svendborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer