Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 120x200 PLUS B60 sort

Varenummer: 3240146
PLUS

Madras 120x200 PLUS B60 sort

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 7199,-
 
anmeldelse(r)

Dobbeltfjedret kvalitetsmadras med 5 komfortzoner, som giver præcis og optimal støtte. Øverst pocket-fjedre 250/m². Nederst minibonell-fjedre 150/m². Inkl. 5 cm tyk topmadras med vaskbart strækbetræk og kerne af åndbar latex, som effektivt leder overskydende varme væk. Ekskl. ben. 120x200

Hvilken madras skal du vælge?

I vores madrasguide kan du læse om vores forskellige typer af madrasser og få gode råd til, hvilken madras der passer dig dig. Læs vores madrasguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Matchende gavl PLUS H60
Størrelse Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 27 cm, Total højde fra gulv: 50 cm (ved tilkøb af ben på 23 cm)
Madrastype Boxmadras
Størrelse Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 22 cm
Hårdhed Ekstra fast
Fjederindlæg
Pocket+Minibonell
Madrassen indeholder to lag fjedre med Pocket-fjedre i det øverste lag. Fordelen ved en dobbeltfjedret madras er, at fjedrene bedre følger kroppens linjer og dermed giver en bedre liggekomfort. I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden. De har en lille diameter og derfor forholdsvis mange støttepunkter.
Fjedre/m² 250+150
Komfortzoner 5
Materiale Vævet
Bolster 62% polypropylen airo/38% polyester
Polstring 15mm purskum 20 kg/m³
Farve Sort
Ben/meder Ekskl.
Inkl. topmadras
Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 5 cm
Kerne
Latex
Latex er en skumtype, som effektivt leder overskydende varme væk fra kroppen.
Kerne komposition 80% syntetisk latex/20% naturlatex
Kernekvalitet 65 kg/m³
Kernehøjde 3 cm
Materiale Strækbetræk
Bolstermateriale 100% polyester
Quiltning 300g/m² polyester
Farve Hvid
Vask 40°C, kun betræk
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Instruktion Lynlåse bør lukkes før vask
Skruer Ekskl.
Garanti 15 års madras garanti
Vægt 49,8 kg

Alle kundeanmeldelser

 
55 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
12/04/2019

God og dejlig hård

Man ligger godt

Skrevet af: By: København NV Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/01/2019

God betjening

En rigtig god madras, der opfylder vores behov. Man får altid en god betjening hos jysk, flinke og hjælpsomme.

Skrevet af: By: 5600 Alder: 45-54 Køn: Mand
24/09/2018

God fast seng

Det er første gang jeg har købt en boxmadras fra jysk,og jeg synes komforten er god pg jeg ledtre efter en mere fast seng og det man helt sikkert i denne model. Har haft den i en uge og er foreløbig godt tilfreds.

Skrevet af: By: KØBENHAVN S Alder: 35-44 Køn: Mand
24/06/2018

Det fjerde indkøb

Vi har nu købt 4 af disse boxmadrasser til forskellige familiemedlemmer gennem de sidste 2 år. Den er bare fantastisk at sove i.

Skrevet af: By: Hørsholm Alder: 55-64 Køn: Kvinde
13/10/2017

Lækker madras

Virkelig skøn madras. Vi er så glade for den

Skrevet af: By: Vanløse Alder: 25-34 Køn: Kvinde
11/09/2017

God, fast madras

Madrasserne er dejligt faste og uden lyde, når man vender sig. Meder fra tidligere madrasser kunne monteres uden problemer. Latex-topmadrassen er behagelig og leder varmen fornuftigt væk. Alt i alt er madrasserne som forventet, og jeg anbefaler dem gerne, såfremt man er på udkig efter en fast madras.

Skrevet af: By: Ringkøbing Alder: 45-54 Køn: Mand
25/08/2017

Behagelig

Lækker seng og god komfort. Kan varmt anbefales.

Skrevet af: By: Vejle Øst Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/06/2017

Ny seng

God service både på tlf og i butikken. God seng, som oversteg forventningerne.

Skrevet af: By: København NV Alder: 45-54 Køn: Mand
11/02/2017

God seng.

Madrassen er stabil og har en god hårdhed, var dog lidt skuffet over at jeg skulle købe ben ved sidden af for 700kr. Men god og hurtig service og jeg har fået en seng som jeg er glad for og sover godt i.

Skrevet af: By: Hundested Alder: 25-34 Køn: Mand
01/01/2017

Dejlig fast madras

Virker som en fin seng til prisen. Er dog ikke glad for latex madrassen. For hård og varm til mig

Skrevet af: By: Charlottenlund Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.