Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 120x200 PLUS B40 opbevaring

Varenummer: 3241246
PLUS

Madras 120x200 PLUS B40 opbevaring

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2750,-
 
60 anmeldelse(r)

Madras med praktisk opbevaringsplads og eksklusivt, slidstærkt møbelstof. Bonell-fjedre 121/m². Inkl. ben. 120x200 cm

Hvilken madras skal du vælge?

I vores madrasguide kan du læse om vores forskellige typer af madrasser og få gode råd til, hvilken madras der passer dig dig. Læs vores madrasguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Gavl: Ekskl.
Matchende gavl: Ingen
Størrelse: Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 47 cm, Total højde fra gulv: 53 cm (ben på 6 cm inkluderet)
Madrastype: Boxmadras
Størrelse: Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 23 cm
Hårdhed: Ekstra fast
Fjederindlæg:
Bonell
Bonnel-fjedre medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras.
Fjedre/m²: 121
Materiale: Møbelstof
Bolster: 100% polyester
Polstring: 20mm purskum 25kg/m³
Farve: Sort
Ben/meder: Inkl.
Højde på ben/meder/hjul: 6 cm
Garanti: 15 års madras garanti
Vægt: 79 kg
Opbevaringsplads: Under madras

Alle kundeanmeldelser

 
60 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
30/11/2018

Dejlig bred seng til teenager

En god seng, med stabil støtte, man ligger rigtig godt i den. Den er købt til vores teenagesøn, og han sover som en drøm og elsker at have plads til at ligge på.

Skrevet af: Sisse By: Frederikssund
23/09/2018

Comfortable bed

Great bed my only complaint is the hydraulic system ,it’s not moving even that I’ve bolted it properly so I had to in bolt it

Skrevet af: Wezz Hunte By: Brønshøj Alder: 55-64 Køn: Mand
16/08/2018

Super lækker

Rigtig glad for sengen og ligger godt i den.

Skrevet af: Sanne andersen By: 2605 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
30/07/2018

Lever op til forventningerne

Har købt to af disse senge til mine teenagebørn og de er begge meget tilfredse. Madrassen er forholdsvis hård. Den ene foretrækker sengen uden topmadras, den anden med. Stort og rummeligt opbevaringsrum. Det lykkedes mig at samle begge senge uden større besvær - og jeg er ikke en handy woman. Logistik omkring levering fungerede problemfrit og sengene blev båret ind i de ønskede rum af to søde og servicemindede fyre.

Skrevet af: Kia By: København S Alder: 45-54 Køn: Kvinde
21/05/2018

Super

Jeg er super glad for den.

Skrevet af: Louise Pedersen By: Vejle Alder: Under 15 Køn: Kvinde
06/05/2018

samling

Stort set nem at samle dog ikke til at gennemskue hvordan åbne/lukkeanordningen skal sættes fast.

Skrevet af: Hanne Hansen By: Hvidovre Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/03/2018

Fejl i samlehæftet

enhed B skal sidde til venstre og enhed C skal sidde til højre på madrassen og ikke omvendt som der står i hæftet.

Skrevet af: jens wittrock By: Hillerød Alder: 55-64 Køn: Mand
11/03/2018

Fin seng med opbevaring

Madrassen er lidt hård og man skal have en god topmadras

Skrevet af: Karin Olsen By: Vanløse Alder: 45-54 Køn: Kvinde
25/01/2018

Flot seng

Vi har lige fået samlet sengen, det var lidt besværligt fordi tegningerne er svære at tyde (og jeg er ellers god til tegninger) . Men det lykkedes og den står nu flot i gæsteværelset...

Skrevet af: Lis Nielsen By: Gladsaxe Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/01/2018

En seng jeg er glad for

Nem at samle tog cirka en ½ time for 2 personer

Skrevet af: Urai Nilpruk By: Kirke Såby Alder: 55-64 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.