Gæstesenge – en praktisk løsning

Har du inviteret familie og venner på besøg uden at tænke over, om der overhovedet er nok plads til overnatning? Bare rolig, der findes en praktisk og hurtig løsning med en gæsteseng fra JYSK. En gæsteseng eller foldeseng er smart fordi den nemt kan findes frem og gemmes væk igen, og så optager den ikke pladsen i hjemmet i dagligdagen. Hos JYSK finder du gæstesenge i forskellige størrelser, farver og kvalitet. Vores gæstesenge er enkeltmandssenge bestående af en madras med en kerne af purskum og/eller trykaflastende memoryskum og trælameller i bunden. Vær opmærksom på at der er forskel i højden på madrasserne.

Gæstesenge med masser af fordele og muligheder

Gæstesenge og drømmesenge er som oftest en klapsammen seng, som du kan gemme væk, når gæsterne er taget hjem - du kan nemlig placere den hvor der er plads, hvad enten det er i soveværelset, i stuen eller på børneværelset. Nogle gæstesenge har monterede hjul, så når de klappes sammen, kan du let køre dem væk indtil de skal findes frem ved næste lejlighed. Du kan også selv medbringe en gæsteseng, hvis du skal overnatte uden for hjemmet. Sengen er let at have med, og når du ankommer til dit overnatningssted, er din seng hurtig klar til dig. Om sommeren kan du også bruge gæstesengen som solvogn, når du skal slikke sol på terrassen.

Vores gæstesemge fås i str. 90x200, 80x190, 80x193 og 80x200.

En gæsteseng kan også være en foldemadras, en ekstra madras, en luftmadras eller en sovesofa - læs om de mange muligheder her.

Vi har desuden også et stort udvalg af billige dyner og sengetøj, som du kan bruge til dine gæstesenge. Så behøver dine overnattende gæster ikke medbringe det.