Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Gæstesenge – en praktisk løsning

Har du inviteret familie og venner på besøg uden at tænke over, om der overhovedet er nok plads til overnatning? Bare rolig, der findes en praktisk og hurtig løsning med en gæsteseng fra JYSK.
En gæsteseng er smart fordi den nemt kan findes frem og gemmes væk igen, og så optager den ikke pladsen i hjemmet i dagligdagen. En anden fordel ved en gæsteseng er, at du kan placere den hvor der er plads, hvad enten det er i soveværelset, i stuen eller på børneværelset.
Hos JYSK finder du gæstesenge  i forskellige størrelser, farver og kvalitet. 

Vi har desuden også et stort udvalg af billige dyner og sengetøj, som du kan bruge til dine gæstesenge. Så behøver dine overnattende gæster ikke medbringe det.

Soveværelse - Gæstesenge

 
Gæsteseng BAJLUM 80x190
 
Gæsteseng SYDALS 80x200
 
Gæsteseng ILSKOV 80x193
Gæsteseng ILSKOV 80x193
 
Gæsteseng DAMSBRO 90x200

Gæstesenge/drømmesenge er som oftest sammenklappelige senge, som du kan gemme væk, når gæsterne er taget hjem. Nogle gæstesenge har monterede hjul, så når de klappes sammen, kan du let køre dem ind bag skabet eller hen i hjørnet af værelset, indtil de skal findes frem ved næste lejlighed. Du kan også selv medbringe en gæsteseng, hvis du skal overnatte uden for hjemmet. Sengen er let at have med, og når du ankommer til dit overnatningssted, er din seng hurtig klar til dig. Om sommeren kan du også bruge gæstesengen som solvogn, når du skal slikke sol på terrassen.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.