Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Bogreol HORSENS 3 hylder bred hvid

Varenummer: 3606819
PLUS

Bogreol HORSENS 3 hylder bred hvid

  Pr. stk. 200,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Størrelse samlet Bredde: 70 cm, Højde: 120 cm, Dybde: 29 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 146 cm, Højde: 9 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
138 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
22/01/2019

Superkøb

Super glad for denne reol, meget nem at samle og god plads i den

By: Aarup Alder: 45-54
14/01/2019

Bare perfekt !

hutig levering og al virkede perfekt.

By: Nørresundby Alder: Over 65 Køn: Mand
15/12/2018

er til fres med købet

jeg er tilfres med bogreol nem at samle og alt gik som det skulle så tak for købet jysk

By: munkebo Alder: 55-64 Køn: Mand
28/11/2018

Bare god

det er bare rigtig fantastisk alt kører bare på skinner

By: Glyngøre Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/07/2018

Bogreol

En god og brugbar bogreol til stue eller kontor.

By: Svinninge Alder: 55-64 Køn: Mand
06/07/2018

Enestående ekspedient

Varen var fin, men ekspedientens arbejde og hjælp var fantastisk Tak

By: 4000
08/03/2018

Fin til prisen

Udmærket betjening. Men Indpakningen var beskadiet

By: Vejen Alder: 55-64 Køn: Mand
05/01/2018

Reol

Super nem at samle

By: Odense Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/01/2018

Reol

Super nem at samle

By: Odense Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/08/2017

Ustabilt

Virkelig svært at samle, især som ene mand.. huller og skruer matchede ikke, så pladerne flækkede i stykket rundt om hullerne.. Det samlede produkt var ekstremt vakkelvognet.. Måske jeg ikke havde kunne forventet andet til prisen.. Jeg holder mig til dyner, sengetøj og lign. Fremadrettet..

By: 4243 Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.