Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Reol BROBY 5 hylder bred bambus/hvid

Varenummer: 3606122
BASIC

Reol BROBY 5 hylder bred bambus/hvid

  Pr. stk. 400,-
 
71 anmeldelse(r)

Bambus og MDF. B70 x H150 x D37 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale: Bambus,
MDF
, Metal
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling:
Lakeret
, Pulverlakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve: Natur, Hvid
Størrelse samlet: Bredde: 70 cm, Højde: 150 cm, Dybde: 37 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 39 cm, Længde: 154 cm, Højde: 9 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
71 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/11/2018

Super

Super service og super produkt lever op til mine forventninger

Skrevet af: Karina Madsen By: Helsingør Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/09/2018

Reol Broby

ok til prisen. Man kan desværre ikke flytte hyldehøjde.

Skrevet af: Linda B By: Hasle Alder: Over 65 Køn: Kvinde
28/08/2018

Pæn, men vakkelvorn

Pæn lille reol, men vakkelvorn. Skruet godt fast i væggen for at stå fast. Jysk kunne lære noget af IKEA ift brugervenlighed. Skruerne gik simpelthen så stramt og var i elendig kvalitet - det var mest held, at skruehovederne ikke blev kværnet.

Skrevet af: Anja By: Farum Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/07/2018

Reol

Fint

Skrevet af: Lene B. Kauffmann By: Randers NØ Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/02/2018

Perfekt til alternativ brug

Vi bruger de her reoler ude på vores lager med rejseudstyr. Så til erhvervsbrug er de også rigtig gode - og betydeligt pænere at kigge på end de typiske stålreoler

Skrevet af: Marcus By: Aarhus C Alder: 15-24 Køn: Mand
19/02/2017

Fin reol til prisen

Lidt svær at samle, men nydelig når den kommer op og stå.

Skrevet af: Ida By: København
05/02/2017

Pen og solid reol

Reolen lever fuldt op til vores forventninger, og har den plads vi har brug for, et lille minus er at hylderne ikkekan justeres, men det vidste vi da vi købte

Skrevet af: Anders Dyrbye Frederiksen By: Kalundborg Alder: 25-34 Køn: Mand
21/12/2016

Flot reol

Flot Reol.

Skrevet af: Andreas Lorentzen By: aalborg Alder: 25-34 Køn: Mand
09/12/2016

Meget fin reol til prisen

Vi er tilfredse med denne reol, dog lidt mærkeligt den skal monteres med stof i vægen. Men kan helt klart anbefales :-)

Skrevet af: Mathias tuborg By: Haslev Alder: 15-24 Køn: Mand
13/09/2016

Pæn, men meget svær at samle

Reolen er meget pæn, men virkelig svær at samle da skruerne skal sidde helt perfekt og hvis man kommer til at skrue dem bare lidt skævt i så er de næsten umulige at få op igen. Derfor er mange af skruerne ikke sat ordentlig i, men omvendt, hvad kan man forvente til 350 kr.

Skrevet af: Kirsten Larsen By: ULSTRUP Alder: 25-34 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.