Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Reol BROBY 5 hylder bambus/hvid

Varenummer: 3606118
BASIC

Reol BROBY 5 hylder bambus/hvid

  Pr. stk. 549,-

Specifikationer

Materiale: Bambus,
MDF
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling: Lakeret
Farve: Natur, Hvid
Størrelse samlet: Bredde: 70 cm, Højde: 150 cm, Dybde: 37 cm
Samle info: Usamlet
Størrelse usamlet: Bredde: 39 cm, Længde: 152 cm, Højde: 9 cm
Antal kolli: 1

Alle kundeanmeldelser

 
22 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/02/2017

Fin reol til prisen

Lidt svær at samle, men nydelig når den kommer op og stå.

Skrevet af: Ida By: København
05/02/2017

Pen og solid reol

Reolen lever fuldt op til vores forventninger, og har den plads vi har brug for, et lille minus er at hylderne ikkekan justeres, men det vidste vi da vi købte

Skrevet af: Anders Dyrbye Frederiksen By: Kalundborg Alder: 25-34 Køn: Mand
21/12/2016

Flot reol

Flot Reol.

Skrevet af: Andreas Lorentzen By: aalborg Alder: 25-34 Køn: Mand
09/12/2016

Meget fin reol til prisen

Vi er tilfredse med denne reol, dog lidt mærkeligt den skal monteres med stof i vægen. Men kan helt klart anbefales :-)

Skrevet af: Mathias tuborg By: Haslev Alder: 15-24 Køn: Mand
13/09/2016

Pæn, men meget svær at samle

Reolen er meget pæn, men virkelig svær at samle da skruerne skal sidde helt perfekt og hvis man kommer til at skrue dem bare lidt skævt i så er de næsten umulige at få op igen. Derfor er mange af skruerne ikke sat ordentlig i, men omvendt, hvad kan man forvente til 350 kr.

Skrevet af: Kirsten Larsen By: ULSTRUP Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/05/2017

Mooie open kast

De kast is een mooi en ideaal opbergmeubel voor in de berging

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: Talitha By: Niel Alder: 25-34 Køn: Kvinde
28/03/2017

rek broby 5 schappen bamboe/wit

het rek is mooi en stevig. Veel schroeven zijn scheef en dus onbruikbaar.We hebben ze in de winkel omgeruild. een groot minpunt!!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: Brummelman By: Warnsveld Alder: 55-64 Køn: Kvinde
26/04/2017

Fin reol

Var ikkje heilt lett å dansa med denna reolen. Skruane og feste til hyllene hadde ein stygg tendens å vri seg, så det blei litt ekstra jobb med å skru nye gjenge. Ein anna ting så kan vera praktisk å vete er at reolen ikkje er heilt stiv. Så den kan vingle litt frå side til side om du har for mykje vekt i toppen. Men det er småting som et kan leve med. Den ser flott ut når den er oppe og står. Ein lett og fin reol.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: Marius By: 5408 Alder: 25-34 Køn: Mand
13/04/2017

Ekstra

Fajny i łatwy montaż a do tego tani jak na tak dobrą jakość

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: AS By: Kielce Alder: 45-54 Køn: Mand
26/02/2017

Fajny

Fajny

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

Skrevet af: niepodam xD By: Kutno Alder: Under 15 Køn: Mand

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.