Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode OURE 9 kurve hvid

Varenummer: 3833313
BASIC

Kommode OURE 9 kurve hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1499,-

Specifikationer

Materiale Bomuld,
MDF
, Papir, Massiv poppeltræ
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Inklusiv 3 skuffer, 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 94 cm, Højde: 76 cm, Dybde: 37 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 42 cm, Længde: 99 cm, Højde: 25 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
108 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/04/2017

Ok vare, var dog lang tid om at samle.

Er rigtig tilfreds med selve kommoden. Det som jeg ikke er tilfreds med er min levering. Jeg blev ringet op af den chauffør der skulle levere varen kl. 13.07. Han sagde han ville være på min adr. indenfor en time. Da han ikke var kommet kl. 14.50 ringede jeg, og spurgte hvor han blev af. Han sagde han kom indenfor 10 min. Han kom kl. 15.04. Jeg var blevet lovet varen mellem kl. 11.00 - 15.00. Han var rigtig sur og ubehagelig, da jeg var pænt træt af at vente på ham, og sagde han da bare kunne køre igen med mit lort, hvis jeg ikke var tilfreds. Håber ikke andre skal opleve det samme, derfor denne vurdering.

By: Gilleleje Alder: 45-54 Køn: Mand
19/08/2016

Flot

Rigtig fin kommode. Vi bruger den i babys værelse . Gode opbevaringsmuligheder!

By: Kjellerup Alder: 25-34 Køn: Kvinde
08/07/2016

God og nem at samle

En god kommode,msom er nem at samle

By: Birkerød Alder: 45-54 Køn: Mand
28/06/2016

Kommoden

Kommoden var et ønske fra vores barnebarn, de venter deres førstefødte og har brug for kurve til mange ting.

By: 8581 Nimtofte
14/02/2016

En super fin og praktisk kommode

En super fin og praktisk kommode i god kvalitet.

By: 2000 frederiksberg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/02/2016

køb

dejlig reol flot design og nem at samle

By: 4300 Alder: 55-64 Køn: Mand
13/12/2015

Fin kommode

Ganske tilfreds

By: Greve Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/01/2014

Må man simpelhen ha flere af

Jeg blev overrasket over, hvor nem den var at samle ( selv for en med 10 tommelfingre) Den er let og fylder ikke for meget. Vi bruger en under puslebordet til bleer og diverse babytøj, og det er meget praktisk bare at kunne tage kurven ud og sætte på bordet. Det samme gælder for en med diverse køkkenudstyr i, som står i en gang ved siden af køkkenet. Rengøringen af kommoden er let. Stoffe

By: Ejby, Fyn
16/08/2017

Става / OK

Частите не са изрязани прецизно и не пасват съвсем добре. Добра цялостна визия. / The part are not precisely cut and they don't fit quite well. Good general appearance.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Пловдив Alder: 25-34 Køn: Mand
15/04/2017

Скрин OURE 9 коша/бял

Красив скрин.Доволна съм.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Карлово Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.