Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode MAMMEN 4 skuffer eg

Varenummer: 3681821
BASIC

Kommode MAMMEN 4 skuffer eg

  Pr. stk. 750,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 90 cm, Højde: 86 cm, Dybde: 38 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 97 cm, Længde: 101 cm, Højde: 31 cm
Vægt 39 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
4 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/01/2019

Prachtig!

Iets lang om te wachten maar meubel ziet goed mooi uit!

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Hoorn Alder: 35-44 Køn: Mand
13/01/2019

ladekast mammen

prima kastje veel ruimte op tijd bezrgd op gehaald bij jisk capelle

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: ROTTERDAM Alder: Over 65 Køn: Kvinde
27/10/2018

komoda

Tak jak pierwsza, którą oceniłam ta też jest bardzo udana

Oprindeligt skrevet på jysk.pl

By: Pruszcz Gdański Alder: 55-64 Køn: Kvinde
28/12/2018

Nu prea încăpătoare

Am comandat-o inițial pentru a depozita lenjeria de pat. După ce am plasat comanda online am trecut pe la magazin sa verific pe viu și am constatat dezamăgită că sertarele sunt prea mici pentru o perină sau o plapuma. Acum folosesc comoda pentru a depozita într-unul din sertare prosoape și fețe de plapuma și perină, dar tot mi se pare că nu încap prea multe

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

By: Cluj

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.