Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode KABDRUP 5 skuffer smal eg

Varenummer: 3659459
BASIC

Kommode KABDRUP 5 skuffer smal eg

  Pr. stk. 400,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 5 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 41 cm, Højde: 108 cm, Dybde: 35 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 41 cm, Længde: 108 cm, Højde: 35 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
139 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
27/07/2018

God lille kommode

God kvalitet til prisen

By: Hammel Alder: 55-64 Køn: Kvinde
09/07/2018

Kommode kabdrup 5 skuffer smal eg

Hurtigt levering men ville godt ha hentet i butik men der skal beløbet være større og fri fragt kunne heller ikke lade sig gøre for lille beløb .og denne vare kunne kun købes online .er glad for den men urimeligt at jeg skal betale ekstra nu da man Ikke selv kan hente

By: Karise Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/05/2018

Smal kommode

En god lille kommode der ikke fylder så meget men rummer en masse. Utrolig mange løsdele men forholdsvis let at samle. Alt-i-alt er jeg meget tilfreds

By: Espergætde Alder: Over 65 Køn: Kvinde
23/02/2017

God solid kommode

Nemt hurtigt og lige til. Sådan var min oplevelse af dette køb. Kommoden lever op til det skrevet og den kunne hentes i butikken ret hurtigt, Meget tilfreds køber

By: Silkeborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
29/01/2017

Lille fin kommode

Pæn kommode til prisen, som også er nem at samle.

By: Broager Alder: 55-64 Køn: Mand
18/09/2016

pæn kommode - pladsen ikke optimalt udnyttet

Svær at samle, men virker robust. Selve skuffen er i kun halvt så høj som fronten - det er noget skuffende, da jeg skulle bruge pladsen.

By: Vordingborg
28/08/2016

Mit bedste køb

Efter lang tids overvejelse valgte jeg denne kommode med 5 skuffer i eg. Den passer perfekt i min entré og er blevet uundværlig. Den var ok at samle, ikke let og ikke for svært. Jeg var lidt usikker på om det var noget billig bras, men nej den er er super fin og glider som den skal. Yes!

By: København S Alder: 55-64 Køn: Kvinde
27/06/2016

Fantastisk smalt skab, med gode skuffer.

Er helt vild med Kabdrup serien, så efter første skab derfra, står der nu pludselig 3 forskellige i mit hjem.

By: 4654 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/06/2016

Nem montering

Fint produkt -nem montering-god kvalitet.

By: Horsens Alder: 35-44 Køn: Kvinde
02/05/2016

God kvalitete til pengene

Det er en god kvalitet Møblet har og har vært let at samle. Det eneste, der er ved det er at det ser en lille smule Firkantet ud, til der hvor jeg bor, men jeg kunne bare have valgt noget andet, da dette træ er tygt af masse og rigtig brugervenligt.

By: Frederiksværk Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.