Et kunstigt juletræ kan genbruges år efter år

Pynt hjemmet med kunstige planter, grene og et kunstigt juletræ. Hos JYSK udvider vi hele tiden sortimentet af kunstige planter, og julen er ingen undtagelse. Find kunstige grene med kogler, kunstige guirlander og et stort udvalg af kunstige blomster, blade og bær, bl.a. vores flotte kunstige julebuket. Der er fuldt fokus på julens farver som rød, grøn, guld - og med glimmer. Køb også dit kunstige juletræ hos os, hvor du finder et stort udvalg. Vælg et lille kunstigt juletræ, hvis pladsen er trang. Her kan du vælge mellem en højde på 46 cm, 48 cm, 75 cm og 90 cm, forskellige kunstige grantræer og med eller uden lys. Du finder også et kunstigt juletræ i fuld højde på 180 cm.

Køb også julekugler og julelys og bliv klar til juleaften.

Et kunstigt juletræ i plast med mange fordele

Juleaften finder man et juletræ i stort set alle hjem i Danmark. Det kunstige juletræ, juletræ i plast eller plastikjuletræ - kært barn har mange navne - vinder mere og mere frem. Det er der mange gode grunde til, og vi har listet fordelene ved et kunstigt juletræ til dig herunder:

  • Et kunstigt juletræ i plast kan genbruges år efter år, så der er penge at spare.
  • Du behøver dermed ikke nødvendigvis ikke at købe nyt kunstigt juletræ hvert år og kan genbruge fra sidste år.
  • Kunstige juletræer fælder ikke, så du slipper for at gøre rent efter nåle og harpiks i hjemmet. Mindre ting på rengøring kan betyde mere tid til julehygge og familie.
  • Et kunstigt træ er en god løsning til folk med allergi.
  • Et kunstigt juletræ kan sættes frem allerede i starten af december og holde hele december og hele julen samtidig med, at træet holder sin glans.

Uanset hvilket juletræ, du vælger, så husk at vi hos JYSK også tilbyder masser af julepynt til både træet og til hele hjemmet. Se hele vores julesortiment her.