Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Stue-hygge med grå sofa, dyne, sofapuder, en loftslampe og en sort gulvlampe

Sofahygge i stuen

Uanset om man har haft en lang dag på arbejdet, eller om man bare nyder en doven søndag, er stuen tit det sted, man ender. I denne blogpost giver vi dig vores 3 bedste tips og tricks til at skabe en følelse af hygge i stuen, centreret omkring sofaen.

1: Sofaen er grundstenen i din stue

Stue-hygge med stor hjørnesofa, dyne og belysning


Det hele handler om det vigtigste element i stuen: Sofaen. En stor sofa indbyder automatisk dig, din familie og gæster til en hyggelig stund.


Du kan få sofaen til at fremstå elegant ved fylde den med plaider og sofapuder i løbet af dagen, men når det er tid til at hygge sig, skal du ikke være bange for at snuppe dynen fra soveværelset og tage den med ind i sofaen.

2: Mix og match farver og materialer som du vil  


En måde at gøre indretningen i stuen personlig, er ved at pynte sofaen med mange forskellige pyntepuder – jo flere jo bedre. Bland gerne forskellige farver, materialer og mønstre – kun fantasien sætter grænser. Udover at skabe personlighed viser det mod at blande forskellige farver, og måske inspirerer du dine gæster til at gøre det samme.

3: Praktisk og dekorativ opbevaring   


En anden ting, der ofte er en del af stuen, er vitrineskabet. Du kan vise dine fineste tallerkener og glas frem, men din stil får lidt kant, hvis du slipper kreativiteten løs og tænker uden for boksen med hensyn til opbevaring.

For eksempel kan du lægge plaiden i en smart kurv eller måske stille en stilfuld pynteting oven på dine bøger. Opbevaring behøver ikke nødvendigvis at være gemt væk, men kan sagtens fungere som et dekorativt element.


Læs mere om, hvordan du får hyggen ind i stuen på tv-bordet eller i vinduet

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Brug gardiner til at forvandle dit hjem