Møbeldage - Spar op til 50% 


 

Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023

LED Lystræ og lyskrans

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Når dagene bliver kortere og vejret koldere, får vi lyst til at lyse mørket op. Siden forhistorisk tid har mennesket tændt bål for at få lys og varme, men nu om dage slipper du for sod og aske - og du behøver ikke vente til jul med at sætte stemningsfulde op lys i indkørslen, haven eller på altanen. Når det bliver mørkt, kan synet af lyskæder draperet om et træ eller hængende fra tagrenden være helt magisk.

LED-lystræ til udendørs julebelysning
LED lystræ YGGDRASIL H200cm m/400 LED og timer
300,-/stk.
450,- /stk.
Spar 33%
Så længe lager haves
Kun i butik


Du kan også tilføje festlig glitren til din have eller måske din altan med et virvar af små, klare stjerner på lystræer.

To lystræer foran moderne hus
LED lystræ PAKKER H250cm m/600 LED og timer
350,-/stk.
750,- /stk.
Spar 53%
Så længe lager haves
Kun i butik


Glem ikke at tænke på dine naboer, når du sætter lys op på balkonen eller i din have. Det er bedst at undgå at genere dem med belysning, der skinner ind i deres stue eller soveværelse.

Krans med LED lys


Udendørs julelys er en skøn måde at byde gæster velkommen på.

Lyskæde på gulv


Hos JYSK har vi et stort udvalg af udendørsbelysning, som kan lyse din bolig op. Lyskæder er nemme at sætte op, og du kan slippe fantasien fri og være kreativ med din belysning - eller holde det klassisk og elegant. 

Indendørs julelys til hele hjemmet

Når du har fået den udendørs julebelysning på plads, er det tid til at dekorere stue og spisestue. Når vi nærmer os jul, nærmer vi os den mest magiske tid på året, og intet skaber en mere festlig stemning end julelys. 


Hæng en sød lyskæde rundt om døren eller vinduet og tilføj lidt magi til indretningen. Glem ikke at tænde stearinlys for at skabe en lille krog, hvor du kan hygge dig med en god bog, mens Last Christmas lyder baggrunden.


En nem måde at skabe stemning på er ved at byde gæster velkommen i et hjem fuldt af julelys, som skaber en varm og indbydende atmosfære. 

Udforsk mere

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Guide til indendørs og udendørs julebelysning

Få effektive råd til at fjerne stearin

Julenisserne flytter ind