INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*

Lyskæde og krans med lys

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Dato:

Kategori: Have og altan

Tags: Jul, Juletraditioner

Når dagene bliver kortere og vejret koldere, får vi lyst til at lyse mørket op. Siden forhistorisk tid har mennesket tændt bål for at få lys og varme, men nu om dage slipper du for sod og aske - og du behøver ikke vente til jul med at sætte stemningsfulde op lys i indkørslen, haven eller på altanen. Når det bliver mørkt, kan synet af lyskæder draperet om et træ eller hængende fra tagrenden være helt magisk.

udendørs julelys foran hus


Du kan også tilføje festlig glitren til din have eller måske din altan med det kaotiske virvar af små, klare stjerner på vores lystræer.

To lystræer foran moderne hus


Glem ikke at tænke på dine naboer, når du sætter lys op på balkonen eller i din have. Det er bedst at undgå at genere dem med belysning, der skinner ind i deres stue eller soveværelse. Omvendt er der nogle steder ligefrem konkurrence om, hvilken nabo der kan skabe den flotteste julebelysning i forhaven. Uanset om du konkurrerer med nogen eller ej, er udendørs julelys en skøn måde at byde gæster velkommen på.

Krans med LED lys

 

Lyskæde viklet om busk


Hos JYSK har vi et stort udvalg af udendørsbelysning, som kan lyse din bolig op. Lyskæder er nemme at sætte op. Du kan slippe fantasien fri og være kreative med din belysning eller holde det klassisk og elegant. 

Indendørs julelys til hele hjemmet

Når du har fået den udendørs julebelysning på plads, er det tid til at dekorere stue og spisestue. Når vi nærmer os jul, nærmer vi os den mest magiske tid på året, og intet skaber en mere festlig stemning end julelys. 

Lyskæde i lanterne og juletræ med LED


Hæng en sød lyskæde rundt om døren eller vinduet og tilføj lidt magi til indretningen. Glem ikke at tænde stearinlys for at skabe en lille krog, hvor du kan hygge dig med en god bog, mens Last Christmas lyder baggrunden.

Rød lanterne med stearinlys og fyrfadsstager med julemotiver


En nem måde at sætte stemningen på er ved at byde gæster velkommen i et hjem fuldt af julelys, som skaber en varm og indbydende atmosfære.