MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

Lyskæde og krans med lys

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Når dagene bliver kortere og vejret koldere, får vi lyst til at lyse mørket op. Siden forhistorisk tid har mennesket tændt bål for at få lys og varme, men nu om dage slipper du for sod og aske - og du behøver ikke vente til jul med at sætte stemningsfulde op lys i indkørslen, haven eller på altanen. Når det bliver mørkt, kan synet af lyskæder draperet om et træ eller hængende fra tagrenden være helt magisk.

Lystræ


Du kan også tilføje festlig glitren til din have eller måske din altan med et virvar af små, klare stjerner på lystræer.

To lystræer foran moderne hus


Glem ikke at tænke på dine naboer, når du sætter lys op på balkonen eller i din have. Det er bedst at undgå at genere dem med belysning, der skinner ind i deres stue eller soveværelse.

Krans med LED lys


Udendørs julelys er en skøn måde at byde gæster velkommen på.

Lyskæde viklet om busk


Hos JYSK har vi et stort udvalg af udendørsbelysning, som kan lyse din bolig op. Lyskæder er nemme at sætte op, og du kan slippe fantasien fri og være kreativ med din belysning - eller holde det klassisk og elegant. 

Indendørs julelys til hele hjemmet

Når du har fået den udendørs julebelysning på plads, er det tid til at dekorere stue og spisestue. Når vi nærmer os jul, nærmer vi os den mest magiske tid på året, og intet skaber en mere festlig stemning end julelys. 

Julehjerte og julestjerne med LED


Hæng en sød lyskæde rundt om døren eller vinduet og tilføj lidt magi til indretningen. Glem ikke at tænde stearinlys for at skabe en lille krog, hvor du kan hygge dig med en god bog, mens Last Christmas lyder baggrunden.

Rød lanterne med stearinlys og fyrfadsstager med julemotiver


En nem måde at skabe stemning på er ved at byde gæster velkommen i et hjem fuldt af julelys, som skaber en varm og indbydende atmosfære. 

Udforsk mere

Sådan rengør du dine gardiner og persienner

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning

Sådan kan mørklægningsgardiner gøre en forskel i dit hjem

Gaveidéer til mors dag