Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Have loungesæt på en stor terrasse

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Leder du efter et loungesæt til din terrasse eller altan, er VONGE et glimrende valg – spørg bare vores kunder: De giver VONGE-kollektionen en vurdering på mindst 4 ud af 5 stjerner på JYSK.dk.

VONGE fås i forskellige udgaver: et fem-personers loungesæt, et seks-personers loungesæt med højdejusterbart bord, et fem-personers loungesæt med hurtigtørrende hynder og som positionsstol. Alle produkter i VONGE-kollektionen har ekstra tykke luksuspuder med slidstærkt betræk. Lad os se på de anmeldelser, som vores kunder skriver:

VONGE have loungesæt til seks personer

VONGE seks personers loungesæt har et højdejusterbart havebord, som du kan sætte til enten 44 eller 67 cm i højden. Læs mere om fordelene ved et justerbart havebord.

Havesofaen har plads til seks personer og kan spejlvendes, så den passer bedst på din terrasse. VONGE loungesæt til seks personer har en samlet vurdering på 4,4 stjerner og får 5 stjerner fra denne tilfredse kunde på JYSK.nl:

“Loungesættet er som forventet, dejlige tykke puder! (...) Elsker at bordet er højdejusterbart!”

VONGE fem-personers loungesæt med hurtigtørrende hynder

Dette VONGE fem-personers loungesæt har hurtigtørrende hynder med  et vandtæt lag på indersiden, der forhindrer vand i at trænge ind. Det gør livet nemmere for mange haveejere, når de slipper for at hente hynderne ind i regnvejr – bl.a. denne belgiske kunde, der skriver en 5-stjernet anmeldelse på JYSK.be:

“Vandtæt udendørs loungesæt med fremragende værdi for pengene...”

Læs mere om vores havemøbler med hurtigtørrende hynder

VONGE positionsstol

Positionsstol på en terrasse ved havet

VONGE positionsstolen har trinløs justering af stoleryg og benstøtte, så du kan finde den helt rigtige stilling til solbadning. En af vores norske kunder efterlader en 5-stjernet anmeldelse og disse ord på JYSK.no:

“Meget tilfreds med købet af 2 VONGE justerbare stole. God siddekomfort selv for høje mennesker! Helt klart prisen værd :)”

VONGE fem-personers loungesæt

VONGE 5-personers loungesæt består af en tre-personers havesofa, to loungestole og et bord. Vi anbefaler, at du opbevarer puderne indendørs i regnvejr og om vinteren. Loungesættet har været en bestseller i JYSK siden 2019 og er det fortsat. Denne tjekkiske kunde leverer noget af forklaringen sammen en 5-stjernet anmeldelse:

„Meget komfortable, rummelige sæder. Nem og hurtig montering.”

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon