Superdage - Spar op til 60%

Spisebordsstol lavet af massivt egetræ med sæde i varm hvid

I rampelyset: Egetræsstolen ARNBORG

Omfavn en tidløs æstetik og hyggelig varme med ARNBORG-spisebordsstolen af massiv eg, der hylder kombinationen af egetræ og minimalistisk skandinavisk design. Stolen i massiv eg passer perfekt ind i de danske hjem og tilfører din spisestue både komfort og design. Med sit naturlige og eksklusive udtryk er ARNBORG med til at skabe en oase af afslapning, der danner ramme for enhver sammenkomst med venner og familie. ARNBORG-egetræsstolen fås også i en sort version, hvis du foretrækker et mørkere udtryk.

Når egetræ kombineres med skandinavisk design

ARNBORG-spisebordsstolen er et fantastisk eksempel på, hvad der sker, når naturmaterialet egetræ kombineres med de skandinaviske designprincipper samt håndværk og møbeldesign af højeste kaliber. Med dens rene linjer, organiske bløde former og simple udtryk er egetræsstolen en sand fryd for øjet. 

Et godt tilbud: Få ARNBORG-stolen som del af et spisebordssæt

En bonus ved spisebordsstolen ARNBORG – som også er tilfældet ved en stor del af vores andre spisebordsstole – er, at stolen ikke kun fås separat men også som del af et spisebordssæt, der indeholder både spisebord og fire spisebordsstole. Hvis du i forbindelse med spisebordsstolene også er på udkig efter et nyt spisebord, er vores spisebordssæt en oplagt mulighed for dig: Vi har sammensat spisebordssæt, hvor borde og stole passer perfekt sammen, og derudover får du også sættene til en lavere pris, end hvis du køber bord og stole hver for sig. Se dine muligheder blandt alle vores spisebordssæt.

ARNBORG og GRIBSKOV: Egetræsspisebord og egetræsstole 

Vores spisebordssæt, som inkluderer ARNBORG-stolen og GRIBSKOV-spisebordet, er meget populære, da de lader egetræet som naturmateriale komme til sin ret. 

Brug ARNBORG-stolen som kontorstol  

Udover at være en skøn spisebordsstol kan ARNBORG-stolen også bruges på kontoret ved dit skrivebord. Med ARNBORG kan du arbejde hjemme i fred og ro, mens du nyder synet af egetræsstolen. 

Egetræsstol lavet af massiv eg, vitrineskab lavet af egetræ og skrivebord lavet af bambus
Vitrineskab LANGELINIE 2 låger eg
2000,-/stk.
2699,- /stk.
Et godt tilbud
Spar 26%
Skrivebord VANDSTED 55x105 bambus
700,-/stk.
999,- /stk.
Et godt tilbud
Spar 30%

Omfavn æstetikken af naturtræ i dit hjem 

At indrette hjemmet med den rå skønhed af naturtræ er en tidløs klassiker. Naturtræ som egetræ tilfører hjemmet varme og hygge samt omgivelser, der er skabt til afslapning og til at genoplade batterierne efter en travl hverdag. Hvis du gerne vil se mere om, hvordan egetræ kan bruges til at indrette dit hjem, kan du tage et kig på vores RY-kollektion med møbler, der er lavet af massiv eg og egefiner af høj kvalitet. 

Indretning og dekoration til egetræsmøbler 

Når du skal indrette et hjem, hvor der er møbler i egetræ, er det ideelt at vælge boligtilbehør og dekorationer i farmer og former, der passer godt til det smukke udtryk, som egetræ har. Bløde former som MARKUS-lampens runde lampeskærm er ideelle her. Det samme gælder rolige og neutrale farver såsom hvid, beige, støvet grøn og rosa samt andre dæmpede farver. 

Udforsk mere

Gode råd før du køber nyt spisebord

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Rullegardiner eller gardiner?

Rengørings-hacks: Rødvin på tæppet