Sofa, pyntepuder, blomsterpotter, vaser og boligtilbehør til hjemmet og sommerhusets indretning

Hent sommerens glade farver indenfor

I den nye Nordic Mood-kollektion finder du nøje udvalgt boligtilbehør og indretning, der emmer af sommerstemning, og derfor er perfekt til at invitere sommerens glade farver ind i hjemmet. Med dekorationer lige fra iøjnefaldende lysestager til vaser med stor personlighed, indeholder kollektionen alt, du har brug for, for at få det bedste ud af sommeren i dit hjem – eller måske til din sommerhusindretning.

De lyse og livlige, men stadig rolige, sommerfarver i Nordic Mood-kollektionen tilfører dit hjem en munter og optimistisk følelse af sommerglæde – lys beige kombineret med sarte nuancer af blå, rosa, mint, og gul.

Med organiske, bløde former vil dekorationer som SYLVESTER og TORMUND vaserne tilføre personlighed og glæde til dit hjem, samtidig med de understøtter en rolig og fornyende stemning.

Med sine rolige nuancer af støvet blå, grøn, gul og rosa passer FREDERIK kruset perfekt til ethvert hjem. Fordi FREDERIK fås i flere farver, vil det præge dit hjem i højere grad, end hvis kruset var af én og samme farve. Nuancerne af farverne komplimenterer hinanden, og derfor kan du trygt mikse og matche dem, som du har lyst.

En kunstig aloe vera-plante med blomster er en smuk tilføjelse til ethvert hjem, der vil hylde sommeren. Pynt din sofa eller lænestol med AGERTIDSEL pyntepuden – en pude i lys beige, der er broderet med blomster, man kan genkende fra vejkanten om sommeren.

Prikken over i’et for den ultimative komfort til sofaen er MYRFIOL plaiden, der er lavet af imiteret pels. Med dens lækre blødhed og smukke overflade er plaiden perfekt til en hyggestund på sofaen. 

MARK lysestagen er simpel men iøjnefaldende. Lysestagens striber tilfører omgivelsener personlighed og glæde, og med det lyseblå BALDUR snoede stearinlys, skabes en vidunderlig og sjov detalje i dit hjem. MATS fyrfadsstagen passer godt ved siden af MARK, da de rolige farver helt naturligt matcher de hvide striber på lysestagen.

Fra den 11. juli kan du købe alle produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion i alle JYSK-butikker samt på JYSK.dk 

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver